Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dwuznaczne odczucia

Polecane posty

Gość gość

Mam co do różnych ludzi i sytuacji odczucia podobne jak w czasach dzieciństwa,gdy mama kazała iść wcześnie spać lub czegoś zabraniała.Z jednej strony wkurzenie a z drugiej odczucia,że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło,że może tak miało być,że co cię nie zabije to cię wzmocni,że lepiej wyluzować i nic na siłę.

Gość gość
najczęściej mam takie odczucia co do sytuacji niesprawiedliwych,ograniczających mnie bez mojej woli

Gość gość
też wtedy myślę,że mogło być gorzej,że właściwie nic się nie stało

Gość gość
przyjemne odczucia to nie są,ale sporo uczą

Gość gość
To jest pogodzenie się z sytuacją. Jak mnie wysyłano do łóżka to byłam zawiedziona a pogodzić się nie było jak.

Gość gość
np.wracają do mnie myśli o sprawie sądowej i stoi mi przed oczami sędzia który mimo bardzo mocnych argumentów( mój zawód,znam się na tym ) oddalił powództwo i napisał uzasadnienie nie bo nie,z jednej strony miałbym ochotę go zabić,a potem przychodzi myśl,że to nie jest kompletnie tego warte

Gość gość
mam też jakiś żal do rodziny,że przez nasze dziwne klimaty pewne rzeczy nie mogły zostać załatwione normalnie,swoim trybem i rytmem na spokojnie,mimo,że możliwości ku temu były,ale może tak miało być,może to miała być moja szkoła życia

Gość gość
i też myślę często że może tacy ludzie nie są aż tak zli,wprawdzie nie moja bajka i się nie dogadamy,ale swoje powody mogą mieć

Gość gość
czasami mam żal do losu,że nie urodziłem się w rodzinie milionerów,a potem myślę,że może i dobrze,bo chyba bym nie wstawał od internetu