Gość gość Napisano Sierpień 31, 2016 Hej. Kto ze mną??? Razem będzie raźniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eeeeeeeeeeeeeee Napisano Sierpień 31, 2016 A na czym polega? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 31, 2016 Glupota Efekt jojo murowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 31, 2016 Eeeeeeeee polega na tym że jesz 500 różnych rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eeeeeeeeeeeeeee Napisano Sierpień 31, 2016 Serio? Chyba nie o to chodzi :o Ale i tak od 1.09. zaczynam diete i trening :D chce byc chuda i zgrabna ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 31, 2016 Ja już zrzucil am 4 kg a teraz jeszcze 4 i będzie spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 31, 2016 Ile chcesz zrzucić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 31, 2016 Potrzebuję zrzucić ok 7 kg, ale bardziej mi zależy na sylwetce, a nie na cyferkach... Dlatego ćwiczenia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eeeeeeeeeeeeeee Napisano Sierpień 31, 2016 Ten ostatni post to ja Eeeeeeeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 31, 2016 Mnie brakuje treningów ale od jutra może już zacznę znowu. Lepiej się czuję wtedy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 31, 2016 Chodzisz na siłownię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 31, 2016 Mam do zrzucenia 10 kg. Kiedys na tej diecie schudlam 8kg. Pomału wyszłam z niej i przez 4 lata nie przytylam. Później wyjechałam do Włoch. W ciagu roku przytylam 10 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 1, 2016 pomocne bilanse : http://f.kafeteria.pl/temat/f12/ostra-dieta-modelek-350kcal-i-cwiczenia-sprawdzona-2-tygodnie-p_4040718 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sunsin Napisano Wrzesień 5, 2016 Dieta 500 na czym polega? Na głodówce na niczym innym. Zobaczcie nawet profesjonalne firmy, które dostarczają diety w pojemnikach codziennie mają diety od 1000 kcal. - http://slim-diet.pl/dieta-1000-1200-1500-2000-kcal/ dostarczanie mniej niż 500 kcal to tylko i wyłącznie zwolnienie metabolizmu, nic innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach