Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy miłosne.

Polecane posty

Gość gość

Witam. mam 15 lat i mam problem z dziewczyną. Chodziliśmy ze sobą tydzień ale po tych dniach nie odpisywała mi i po 2 dniach napisała że nie możemy być razem bo musi się uczyć, mama na nią naciska daje różne kary.Ja ją próbuję przekonać żebyśmy wrócili do siebie ale ona powiedziała żeby dać jej kilka dni na przemyślenia jeszcze nie minęły te dni I nie wiem jak zacząć rozmowę o związku jak się zapytam to zaczyna zmianę tematu....Proszę pomóżcie mi rozwiązać ten problem.Bardzo mi na niej zależy.

Gość gość
Dziecko no nauki,a nie dziewczyn sie zachciewa.Zrobisz jej tylko dzieciaka i wezmiesz nogi za pas.Jakie zalezy? W tym wieku nie ma sie pojęcia co to sa prawdziwe uczucia.

Gość gość
nawiarz Dobry kontakty z jej mamż

Gość gość
Właśnie o to chodzi że nie che jej zostawić z dzieckiem sam nie jestem gotowy na "to" jej matka jest spoko i nie chce mieć odpowiedzi typu do nauki albo nie wiesz co to miłość.Ja sam się dobrze uczę zdałem z czerwony paskiem więc nie mam kłopotów z nauką.

Gość gość
Młody jestes,zycia nie znasz,zakochasz sie jeszcze nie raz i nie dwa.Rozumiem,ze teraz cierpisz i boli,ale to minie.A dziewczyna sama nie wie czego chce,dlatego musi sie zastanowić

Gość gość
Może masz rację, może ona nie jest gotowa na związek pożyjemy zobaczymy jak to mówią jak narazie nie będę na nią naciskał może się zdecyduje.Dzięki za normalną odpowiedz.....Pozdrawiam was.