Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panidrdr

Facet zagadka

Polecane posty

Gość Panidrdr

Cześć, Głupio mi to pisać ale mam problem, otóż nie wiem o co chodzi pewnemu lekarzowi. Hmm, zacznę od początku. Po skończonych studiach, odbywałam staż podyplomowy w pewnym szpitalu. Tam też poznałam naprawdę fajnego faceta, młodego lekarza ortopedę. Po skończonym stażu, nasz kontakt się urwał. Trudno. (Ponieważ ja przeprowadziłam się do miasta oddalonego o ponad 250 km.) Dobrze, nie będę dalej przynudzać o moim życiu, przejdę do sedna sprawy. Całkiem niedawno dostałam od niego zaproszenie do grona przyjaciół na facebooku. Nie wiem skąd narodziła się rozmowa, bardzo długa. Przekonał mnie bym, znów przeprowadziła się do tego samego miasta co i on. Zgodziłam się, dlaczego nie? Dużo rozmawialiśmy, wyszło na jaw, że facet pokroju Jonkisza, czy też Maślaka jest sam! ;) Ja też. Bardzo mnie komplementuje, codziennie pyta jak się czuję, kilka razy dziennie pyta czy jadłam, pytam czy nie jestem zmęczona itp. Można się zakochać serio. ;) Tylko nie rozumiem, czy on... Myśli, że jesteśmy razem? Przytoczę słowa jakimi mnie ostatnio zaszczyca. 1.Jakaś głupia rozmowa, lekko go wkurzyłam On: ''Kopa ci kiedyś za to zasunę.'' Ja: Co ? Uderzył byś mnie? On: ''Przemoc wobec kobiet to podstawa udanego związku'' 2. Rozmawiamy obraziłam się (nie wiem za co) Ja: Przepraszasz? On: Nie? J:Na pewno ? O:Tak. Parę słów więcej. On: A później tylko sex w ramach przeprosił? Jestem chętny. 3. Rozmowa. On:Mogę ci buziaka dać , a jak się postarasz to jeszcze zalotnie cię przytulę. Kiedyś żaliłam mi się, że matka dziecka na mnie nakrzyczała, wiecie co powiedział ? ''Nie przejmuj się , ja pokrzyczę na nich''. Pytam, cudowny facet. Tylko pomożecie mi domyśleć się na czym stoję?

Gość gość
Moim zdaniem on Cię podrywa.