Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierzycie w miłość od pierwszego wejrzenia? O to moja historia.

Polecane posty

Gość gość

Tak. To taki strzał amora, akurat znałam tego chłopaka ze szkoły z osiedla jest młodszy ode mnie o rok. Kiedyś mając po 15, 16 lat coś świrowaliśmy ale wiadomo jak to wyglądało i trwało aż miesiąc. A po 2 latach nagle zobaczyłam go na festynie z okazji święta miasta.... i od tamtej pory szok, myśli o nim, nie przespane noce zero skupienia, myślałam ze mi przejdzie..mhm i tak mijały dni miesiące i tak starłam się o niego 11 miesięcy i wiecie co? Było warto jesteśmy ze sobą 3 lata, 4 rok w drodze coś pięknego zakochani :) to mój pierwszy poważny związek i jego też od tamtej pory 25 czerwca wierze w taki strzał.

Gość gość
nie ma !!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość gość
Super ze sie wam udalo ale to co opisalas to nie jest milosc od pierwszego wejrzenia!! Wy sie juz znaliscie wczesniej a tu chodzi o to ze kogos spotkamy po raz pierwszy i bum ! Zakochujemy sie :)

Gość gość
wierze przezylam , jak bylam mloda dziewczyna pojechalam do kolezanki w odwiedziny bo ta przeprowadzila sie do innego miasta i nawet poznala ponoc super chlopaka , pojechalam ich odwiedzic . chlopak mojej kolezanki przyszedl z kolega i stalo sie , poszly konie po betonie , to bylo wlasnie jak grom z jasnego nieba ,jakbym poirunem dostala