Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agus8794

Który kierunek będzie najbardziej opłacalny w tych czasach ? proszę o radę zorie

Polecane posty

Gość agus8794

-higienistka stomatologiczna -ortoptystka rehabilitacja wzroku - protetyk słuchu - technik elektroradiolog -technik farmaceutyczny - technik sterylizacji medycznej - terapeuta zajęciowy - pośrednictwo nieruchomości w praktyce -terapia zajęciowa Trochę tego jest. Wybrałam wszystkie kierunki które w jakiś sposób mi pasują. Proszę doradźcie po którym będę miała szansę na prace. ;) dziękuję z góry.

Gość gość
nie mam pojęcia, więc nie będę pisac; ale prawda taka że teraz liczą sie znajomości; więc jak znasz kogoś kto ma firmę i masz pewność, że po tym kierunku Cię zatrudni to wtedy warto iść się uczyć. Inaczej może być ciężko, chyba że jesteś tak wygadaną komunikatywną osobą, że zrobisz wrażenie na pracodawcy i Cię zatrudni

Gość gość
No to fakt. Znajomości górują. Niestety nie mam aż takich znajomości by być pewną że dostanę pracę . ;) także mam nie łatwą łamigłówke.

Gość gość
Odrzuć pośrednictwo nieruchomości. Obecnie jest duża konkurencja, a właściciele nieruchomości ze smutkiem odbierają telefon od pośrednika, który właśnie chce ich zwerbować. Poza tym w przypadku wielu transakcji pośrednik kręci się i przeszkadza :D Zero prestiżu, zarobki niepewne, chyba, że lubisz płaszczyć się przed ludźmi.

to nie są przyszłościowe kierunki jak chcesz mieć pracę to studiuj coś konkretnego bo numer 234 6 to są kierunku istniejące w teorii żaden zakład nie zatrudnia takich pracowników bo zazwyczaj jest jeden gość od wszystkiego po co zatrudniać dodatkowego pracownika do takich pierdół. nawet nie masz ukierunkowanych zainteresowań bo nic nie łączy te kierunki jak można chcieć zostać pośrednikiem a jednocześnie higienistką. do higienistki trzeba mieć zdolności manualne.

Gość agus8784
11.26 dziękuję za odpowiedź. Co w takim razie polecasz? :)

Gość agus8784
Z moim zainteresowaniem to żadnego kierunku nie znajdę. ;) musi jedynie zostać to jako pasja. ;)

Gość gość
odpowiedni wybór kierunku to pewny start w przyszłość, ja bym rozejrzał się za jakimś kierunkiem związanym z informatyką, budownictwem lub medycyną, nie jestem pewny, czy wielu stomatologów będzie chciało zatrudnić higienistkę, jak są w stanie obsłużyć pacjenta samemu, poszukaj czegoś tutaj: http://www.rent-trans.pl/

Gość gość
Ja poszłam na kurs dla higienistki stomatologicznej do http://www.dental.szczecin.pl/ . :) Moim zdaniem fajna szkoła, sporo się nauczyłam no i bez problemu znalazłam pracę w zawodzie.