Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam bogatego faceta bo mam dosyć tyrania za grosze

Polecane posty

Gość gość
takie baby to na bezludna wyspe trzeba odizolować przecztalam tylko pierwszy wpis .

Gość gość
inaccessible89 dziś Lekarze nie są bogatymi ludźmi. To klasa średnia. Być może Autorce taka wystarczy i tu jest więcej mężczyzn chętnych do utrzymywania kobiety. Są to osoby z pensją od ok. 4 do 10 000. xxxx Bajki piszesz panie inc albo zwyczajnie nie masz pojęcia o środowisku i zarobkach lekarzy. Jak lekarz wybierze i dostanie się na złotodajną specjalizację to wyciągnie lekko i 60 tys w miesiąc. Przykład? Chirurg plastyczny, który za samą konsultację kasuje 700zł.

Gość gość
Chirurg plastyczny za konsultację kasuje max 200 zł, średnio 100-150, nie bajaj już.

Gość gość
Tak, nie ma nic złego w takiej relacji, w której facet utrzymuje kobiety. Problem w tym, że kobiety w każdym aspekcie oczekują więcej niż same są gotowe dać, bo będą na utrzymaniu męża chcą jednocześnie mieć swobodę i własną decyzyjność, a to zakrawa na absurd. Dla mnie oczywistym jest, że jeśli facet utrzymuje kobietę to ona jest jego własnością i ma prawo tę własność wymienić, dać jej w pysk, ograniczać jej swobodę i trzymać na smyczy. No, ale kobiety chcą rybki i akwarium. Według mnie brać kobietę na utrzymanie to głupota(chyba, że z intercyzą), bo inaczej zacznie(jak każda kobieta po czasie) kaprysić, gdyż kobiety mają tak skonstruowany układ nagrody, że ich się zaspokoić nie da. Tzn. da się do czasu, ale zawsze to co posiadają po jakimś czasie przestaje im wystarczać. Nie ma żadnych profitów z tego, że kobieta jest utrzymanką faceta, jeśli nie jest ona jego niewolnicą. Jeśli kobieta nie zgadza się na taki układ to po co brać bezrobotną, zamiast normalnej, pracującej kobiety?

Gość gość
Gojdź bierze 700zł za konsultację inni pewnie koło 300zł.

Co wy pierdolicie. Ostatnio na money pl bylo, ze prawie 50% Polakow nie ma oszczednosci w ogole, a srednia posiadanych oszczednosci statystycznego Polaka spadla z 14500 do 9000 zl... Boze to znaczy, ze jestem w srod 2% najbogatszych w Polsce. :D

Gość gość
wez sobie szejka albo ksiedza.

Gość Malnewina

Dobrze , kobieta powinna pracować i się rozwijać , a nie siedzieć i czekać na mannę z nieba , kobieta to nie jest żaden cud swiata ani pępek żeby nie pracować , każdy pracuje i dobrze że chce pracować , bo co by było jak by siedziały jak te krowy w domu , tak było , ale w sredniowieczu , facet nie jest wołem , aby pracować na kobietę , moim zdaniem powinien i kobieta pracować i facet , a nie tylko facet , a kobieta stawiać wymagania , to nie jest w porządku . Jak facet haruje , a kobieta się chwali że jest bogata , tylko puste laki co to szukają bogatego jelenia , to szukają utrzymania , mądra kobieta sama zarobi na siebie i mądry facet , nie tylko facet , ogarnijcie się , bo facet to też człowiek , a nie wół do robienia kasy , a kobieta to nie żadna primadonna aby nie pracować , każdy powinien pracować oprócz dzieci , oczywiscie póki nie wybiorą swojego celu i nie są dojrzałe , ale prawdziwy dojrzały facet tak jak i dojrzałą kobieta , powinni pracować aby zapewnić dobre studia swoim dzieciom i lepszy start dla dziecka , a nie szukać bogatego faceta , nie macie pojęcia co by było , jak by tylko Sam facet pracował , a kobieta nie , a i tak jest więcej kobiet niż facetów , więc lepiej szanujcie Mężczyzn tak zwanych facetów !!

Gość MALINECZKA777

A jak poznać ogarniętego mężczyznę, realizując się zawodowo jednocześnie? 😂

Gość komandor kek

stulejo xD gdybys byl kobieta i byl 9/10 to bys byl modelka, ktora podrozuje na sesje i za kampanie na insta zgarnia po kilka tys miesiecznie xD doucz sie dzieciaczku jak dziala swiat, bo ...ja wiesz i myslisz ze ktos lyknie twoje baity frajerze xD a teraz ssij