Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyjazdy zarobkowe. Przeciez to nie ma sensu!

Polecane posty

Gość gość
Wole skoczyc np do kina niz chlac browary z debilami :D A w domu to chyba wy gnijecie i bachorom pieluchy zmieniacie BUEEEHHHHEEEEEAAAHHHHAAAAA

Gość Kapitan statku widmo
Jestem pewien że była by pod ogromnym wrażeniem gdybyś pokazał jej to co tutaj piszesz...

Gość gość
Widac ze ten z dziewczyna to nieogarniety. Boi sie do ludzi odzywac I nawiazywac przyjaznie "bo jeszcze go wykiwaja jak polaczki". No I wedlug niego zycie towarzyskie opiera sie na chlaniu ze znajomymi- ubogo. Pewnie z ta dziewczyna tez super zycie macie. Po to sie ma znajomych I przyjaciol zeby ukladac z nimi plany, spedzac czas, organizowac wycieczki, wypady itp. itd. A to ze ewidentnie kazdy znajomy w twoim zyciu cie wykiwal w jakis sposob swiadczy tylko o tym jakich ludzisobie wybierasz, jaki sam jestes I jak pozwalasz sie traktowac. Mi nikt nigdy noza w plecy nie wbil- ale ja staram sie selekcjonowac znajomych, wiesz ..... myslec :D. Ogarnij sie czlowieku- wyjdz z domu raz na jakis czas bez tej twojej d**y- troche kultury. Beda gnili razem we dwojke cale zycie- super.

Gość gość
Taaa masz znajomych przyglupie w uk:D chyba w simsach:D

Gość gość
Odpowiedz powyzej godna czlowieka ktory nie odzywa sie do ludzi bo starch miec znajomych wiec siedzi z dziewczyna w chalupiecale dnie I ze nie maja juz o cyzm gadac to sie posluguja monosylabami. Do ludzi czlowieku, nauczyc sie kultury, poszerzyc slownictwo, odchamic sie. Bo widac ze tego potrzebujesz.

Gość gość
Behheeehhhee ale tepaki, ja caly dzien poza domem, nie w pracy, a ci sie rozpisuja. :D "do ludzi" buehhheeehhee pracuje w agencji pracy tepaku wiec sobie odpowiedz czy praktycznie nonstop mam z ludzmi do czynienia czy jestem dzikusem. Zycie mnie nauczylo 2 razy (kiedy to myslalem ze mam dwoch przyjaciol a okazalo sie ze sa przyjaciolmi tylko jak czegos potrzebuja cwele je!bane) zeby nigdy wiecej nie ufac nikomu oprocz jednej osoby i tak, wole z nia posiedziec w domu, obejrzec film np, telefony wylaczyc i po prostu z nia byc a tematow mamy tyle ze sie bac o nas nie musisz i nie, nie obgadujemy innych jak np polaczki na kantynach :D w biurze mam czasem niezla pompe sluchajac debili. A oni nie wiedza ze wszedzie kamery i mikrofony :D wyglada to mniej wiecej tak: siedzi kilku i obgaduja kogos a jak on przychodzi to z nim obgaduja kogos innego i tak w kolko albo jak ktos odejdzie to jemu obrabiaja doopsko. Tacy jestescie i mi tu nie pier!dol se tak nie jest :D takimi znajomi to moge sobie doope podetrzec BUEEEHHHEEEHHHEEEEEE a ty bingol cwelu do nauki i skoncz wreszcie ta podstawowke :D

Gość gość
Ze tak nie jest* mialo byc :D

Gość gość
Ppza tym oczywiscie ze wiekszosc polaczkow bez alko ani rusz, chleja dzien w dzien, nie potrzebuja okazji :D

Gość gość
Ojojoj bolało osrusa w uk ze go obgadywali :D:D widocznie był chuchrem i popychadłem podwórkowym BUEHHEHEHEHEHEHJEJEJEJJEJEJEJE i teraz sie zali na forum ze mieszka z pasztetem i nikt inny ich nie lubi :D BUEHEHEJEHEHEHEHEHHEHJEJEJEJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!

Gość gość
I znowu przez wyzwiska, niokrzesanie i nieodparta chec popisania i pochwalenia sie odpowoedzi sa kompletnie nie na temat. Jak wieszosc tematow tutaj. A w zwiazku z tematem, zgadzam sie z autorem. Gospodarki swiatowe sie wyrownuja, wiadomo- sa skrajne przypadki, ale ani Anglia ani Polska do nich nie naleza. Ludzie powinni wyjezdzac bo chca a nie bo musza. Ja chcialem. Tyle.

Gość gość
Sr!am na to czy mnie lubia i czy obgaduja :D pasztecie bingolski. Za to ciebie to obchodzi bo znajomi to sens twojej marnej egzystencji..

Gość gość
Wuefista prawde pisze. Prawdziwy polski patriota nie to co szczury jukejowskie🖐️

Gość gość
Wiekszosc czasu spedzam zagranica.delegacje.Polska to moj kraj,moje miejsce.lubie tu wraca i tu wydawac pieniadze.kiedys sie tu dusilem ,dopiero podroze sprawily,ze zaczalem tesknic i kochac Polske.

Gość gość
P***b!

Gość gość
Wszystko sprowadza sie do jednego- emigracja zarobkowa nie ma sensu bo wyjezdzaja ludzie ktorzy do emigracji sie nie nadaja. Albo jestes psychicznie przystosowany do takich rzeczy, albo nie- nie ma Nic posrodku. I ta cala nienawisc na tym forum jest niestety efektem zalaman psychicznych osob ktore z wlasnego miasta nigdy ruszac sie nje powinny. Zostawcue odkrywanie swiata i podroze inny. Zostance przy all inclusive z bufetem i drineczkami.

Gość gość
Integrowanie sie z lokalnymi to powinien byc standard , a nie atrakcja :P lasia tu chodzila do college'u 2-3 dni i jeszcze odkladala kase buahah jadla i nosila powietrze, aaa facet ja wspiera tak jak bingol pisze, wiekszosc z was to przyglupy

Gość gość
Oczywiście, że warto. Ja byłam w NL 3 lata i zarobiłam na mieszkanie. Wolałam wyjazd, niż kredyt na 30 lat. Mi generalnie luksusy nie są potrzebne do szczęścia. Mieszkałam z siostrą i dwiema koleżankami w normalnym domku, jedzenie normalnie gotowałyśmy, jak w kraju. Ciuchów drogich nie potrzebuję, mieszkałam blisko morza, więc każdy weekend latem na plaży. Na stałe nie chcę wyjeżdżać, nie uważam, że zagranicą jest lepiej czy gorzej, po prostu inaczej. No może ceny niższe proporcjonalnie do zarobków.

Gość gość
^ komentarz powyzej nie ma sensu. Zaczal od jednej strony, skonczyl od drugiej. Bingol udajacy kogos innego, piszacy o sobie w trzeciej osobie. Tak jak autor napisal i wiekszosc ludzi tutaj- przestancie sie podniecac, emigracja nie jest dla wszystkich. Nie udalo wam sie, tesknicie czy chcecie wracac? Trudno, spakujcie sie i szukajcie dalej. Szczescie jest gdzies dla kazdego. Nie ma co pluc jadem na tych ktorzy swoje znalezli w UK.b

Gość gość
gość wczoraj Wuefista prawde pisze. Prawdziwy polski patriota nie to co szczury jukejowskielapka.gif X BUEHHEEWHHHEEE dobre qrwa z tego co opowiadal to gnil 5 lat w UK bo chcial na mieszkanie chyba zarobic. :D taki wyje!bqny z niego patriota. Patriota nie wyjezdza z ukochanego kraju na kilka lat. Ale wiemy ze to byla bajeczka. Moze wyjechal na kilka dni ale za bardzo tesknil za mamusia i nie poradzil sobie mieczak z tym ze musial SAM wszystko robic, zarcie itd. Wiadomo w plu matka podstawila zarcie, uprala itd i dlatego frajer wrocil i stad ta nienawisc do UK. Ale lamusie powinienes siebie nienawidzic bo takim miekkim placzkiem jestes. Zaloze sie ze plakales za mamusia jak byles w UK. :D patriota sie znalazl. Wracaja tylko nieudaczniki ktorym nie wyszlo albo sobie nie poradzili mieczaki. Nikt komu wyszlo (czyli wystarczy stabilna praca bo reszta sie ulozy jak masz stabilny przyplyw gotowki co tydzien :) ) nie wroci, a podobno debil zarabial ponad 2500f i byl supervisorem? O ile dobrze pamietam, tym bardziej kto normalny rzucilby taka dobra prace i dobry zarobek i wrocil do plu zarabiac maksymalnie 2000zl BUEEEHHHEEEHHHEEEAAAAHHHAAA dobra bajeczka przyglupa z podstawowym niepelnym :D

Gość gość
Uk to stan umysłu dla emigracyjnych paroowek. Szacunek dla goscia co tak rozpeerdala te wasze nieuctwo w PL. Tutaj kupa znajomych i sami swoi. Nie do pomyslenia w uk. Swinio w PL wszystko jest kilkukrotnie tansze wiec 2000f to jak 2000zl. A zona w sluzbie zdrowia ma drugie tyle. Rozumiesz to swinio ze jestes przegrywem u obcych w domopodobnej ruderze? Hahahaha! Kocham cie PL

Gość gość
Sfrustrowany chlopiec ktoremu nie wyszlo na zarobkowym wyjezdzie. Teraz biedny siedzi spowrotem w Polskiej wiosce, zmysla brednie, i wypisuje komentarze nie na temat i bez sensubna forum. "Kocham cie polsko"??? Ogarnij sie chlopcze, znajdz se prace, wyprowadz sie od mamy. Zagranica to nie dla ciebie- tam trzeba umiec sobie radzic, koledze spod monopola za rogiem nie przybiegna z bejsbolami jak ktos zagnie ego podstawowa wiedza.

Gość gość
Bardzo madry wpis autora tematu. Masz racje, wiele osob jedzie by sie niby czegos dorobic , wiec nei jest to dziwne ze potem marudzi jak to zle za grancia, bo nie zna tak naprawde danego kraju. Moj maz wyjechal na krotki kontrakt , nie do Angli, kiedy go odwiedzilam to zdecydowalam ze tez sie wynosze z Polski. Nie rorozumeim malzenstw, a takich jest duzo, w ktorych faceci praktycznie cale zycie pracuja za granica i jezdza co jakis czas do swoich rodzin . Jaki to ma sens??

Gość gość
2000f to jak 2000zl :D qrwa jaki on poje!bany :D i znowu ci znajomi :D:D:D na bank jeszcze w podstawowce, maksymalnie liceum :D co za przyglupi gimbus :D no i oczywiscie sam siebie zachwala. To my rozpier!dalamy ciebie i mamy niezla beke z przyglupa :D

Gość gość
To że byłaś nieudolna świnia i musiałaś wyjechać do uka na zmywak, nie znaczy świnio, że każdy jest tak niudolny jak ty, świnio. Gnij tam świnio. Jak ja się cieszę, że nie ma już w PL takich patoli jak ty świnio. Hahahaha! Kocham cie PL https://www.youtube.com/watch?v=72oeFHwn8As

Gość gość
Przestań przyglpie wkoło pisać na każdy temat i używać wulgarnych słów. Właśnie byłeś jednym z tych którzy pojechali się dorobić a dalej jestes nikim pod każdym względem

Gość gość
Pare tematow ludzie pozakladali gdzie argumenty bingola/wuefisty/czy inne zmyslone aliasy sypia sie. Brakuje mu teksow do wklejania, kazdy sie z niego smieje to, to w stare tematy wpisuje puste komentarze zeby zapchac forum. Ludzie sie z niego smieja i panikuje.

Gość gość
Zgadzam sie z autorem. Osatnio zmienilam prace i niestety jestem teraz w firmie gdzie w czesci produkcyjnej jest paru zgorzknialych polakow. Slysze czasami nie tylko ich rozmowy ktore sa wylacznie narzekaniami i tekstami typu "nie moge sie k*** doczekac az sp*** z tego j*** kraju" (to uciekaj czym predzej!) to juz teraz inni pracownicy nie-polacy zaczynaja komentowac na temat wiecznie skwaszonych polakow i pytac sie mnie czy to dlatego sie w tym towarzystwie nie obracam- tak! dokladnie dlatego. Na poczatku zamienilam z nimi pare slow i wyszlo wlasnie ze wszyscy sa 'na chwile' zeby sobie dorobic i wysylac wszystko do Polski- okropnosci! I marudza ze nie ma co tutaj robic, a jak sie psytalam gdzie ostatnio wyszli, czy w ogole znaja swoja okolice, wychodza do barrow, restauracji, nawet glupiego kina to ani be ani me. Siedza w domu, z piwem z Polskiego sklepu i narzekanie. To nie ejst zycie- to jakas wegetacja.

Gość gość
Też takich znam , no i te teksty , że w Polsce jest wszystko lepsze, to ciekawe po co wyjechali , no i że gdyby nie Polacy to gospodarka kraju w którym pracujesz by upadła, ha ha

Gość gość
Kto sie uczył to w PL pracuje i kosi kase. I kupa rozrywek i znajomych. A przegrywy --> uk 🖐️