Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kontynuować zwiazek?

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak dowiedział się niedawno od swojego znajomego że się klasycznie 'pusciłam'. Niestety jest to prawda, przyznaję się że oddałam się nieznajomemu mężczyźnie po imprezie. Alkohol i motyle w brzuchu i stało się. Niestety mój ukochany od tego momentu stracił do mnie zaufanie i stwierdził że 'dla niego damą już nigdy nie bede' :( Czy jest sens kontynuować związek? Pomimo że kocham. Dodam że cała sytuacja miała miejsce gdy nie byliśmy razem.

Gość gość
to on raczej powinien zadac sobie to pytanie. Cóż, ja bym na jego miejscu nie chciala. Wybacz; ale jak raz tak zrobilas, to możesz zarobić i kolejny... często chodzę na imprezy, a jakoś nie zdarzyly mi się nigdy takie "chwile zapomnienia" -wiec to kwestia osobowości. I Twoja osobowość niekoniecznie musi współgrać z jego zasadami

Gość gość
To, co robiłaś, kiedy nie byliście razem, to twoja sprawa. Miałaś ochotę zaszaleć, będąc singielką, i miałaś do tego pełne prawo. Nie żyjesz w zakonie, jesteś normalną dziewczyną z popędem seksualnym. Zapytaj chłopaka, czy jemu nie zdarzyły się krótkie, namiętne przygody. Jak potwierdzi, to powiedz mu, że dla ciebie nigdy nie będzie dżentelmenem. Takie to jest właśnie głupie, zaglądanie komuś do łóżka. A faceci to często straszni hipokryci - sami chętnie zaliczają, ale kobieta ma być dziewicą do trzydziestki.