Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawaliłem wszystko i teraz nie wiem jak odkręcić

Polecane posty

Gość gość

Jestem idiotą niestety

Gość gość
Co i dlaczego zawaliłeś?

Gość gość
Dobre relacje z osobą na której mi zależało a jej dałem odczuć że mi nie zależy, ale to dlatego że uznalem że tak będzie lepiej, a teraz żałuje

Gość gość
Ja mam jedno pytanie, czy tu są same łamagi czy to jest jedna łamaga w wielu tematach?

Gość gość
Dleczego uznałes ze lepiej bedzie jak dasz odczuc, że ci nie zalezy?? Nic straconego, pokaz jej jak bardzo Ci zalezy :) może ona na to czeka :)

Gość gość
Mnie ktoś potraktował tak samo. Mimo wszystko długo czekałam na jakiś znak.

Gość gość
Młode Polki są idealnymi seks zabawkami.

Gość gość
:) Ja bym raczej już takiego nie chciała. Ktoś wcześniej napisał czy tu same niezdary piszą czy to cały czas jeden.I racja. Jak można być takim mośkiem a potem żałowac .To żałuj. Czasu nie cofniesz. Ja bym nie chciała faceta który wcześniej mnie nie chciał. To by bylo ponizajace dla mnie być z kimś takim I śmieszne. Szukaj innej.:)

Gość gość
to tez zalezy jak długo ją olewałes,mądra dziewczyna ma granice cierpliwosci,mozesz sie starać ale musisz sie liczyć z tym ze ona juz ciebie nie będzie chciała albo nie będzie umiała ci zaufać mimo chęci,miej żal do siebie,zawsze mozesz być

Gość gość
nie zawaliłeś, tylko dałeś prawdopodobnie poznać swoje prawdziwe oblicze, i jak znam życie pewnie pocieszyłeś się już inną... wszyscy tylko kłamią, nie ma przypadków w życiu...człowiek podobno zraża się do trzech razy, potem już szansy nie ma... a z wiekiem wszystko się bardziej doskonali na korzyść lub niekorzyść... skąd wiesz, że ona tak do ciebie lgnie? z autopsji: słowa i gesty kosztują zepsucie relacji nawet do końca życia, więc uważaj...

Gość gość
kolegą,a moze kiedys ją odzyskasz o ile nie będziesz pajacował

Gość gość
Powiedziałeś jej coś bezpośrednio, czy też po prostu zignorowałeś ją ? Czy to było jednorazowe zachowanie, czy też dawałeś jej to odczuć wiele razy przez jakiś czas ? Moim zdaniem nic straconego dopóki nie zbierzesz się na odwagę i nie porozmawiasz z nią. Bez względu na to czy Tobie odmówi czy nie, powinieneś próbować, bo kobiety czasem są przewrotne i mówią jedno, a pragną czegoś innego :). Zastanów się tylko jak bardzo Ci na niej zalezy i czy jesteś gotowy na wyzwanie. Jeżeli uznałeś "że tak będzie lepiej" bo były ku temu okoliczności obiektywne (ktoś np. był zajęty w tym czasie) to przedstaw sytuację tej dziewczynie i wytłumacz szczerze, a jeżeli po prostu stchórzyłeś to wymyśl jakiś dobry powód na usprawiedliwienie swojego zachowania. Siedzenie z założnymi rękami nic nie da, musisz działać i nie bać się przegranej :)

Gość gość
zrobiłes to, bo miałeś swój powód...cholera cię wie...jaki. Jedno pewne, gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta:D zależało ci - czas przeszły...nauczcie się gówniarze, że na uczuciach się nie gra.:D nauczcie się jasno określać albo dawajcie sobie spokój...

Gość gość
czyżby pora na nr "branie na litość" z repertuaru wiecznego Casanovy? mogłbyś zostać moim kumplem, za dużo o Tobie wiem :D

Gość gość
skąd ja to znam: dwóch się nie może dogadać, znajduje się trzecia, włazi do łożka i ździra naciąga na dziecko, czy szantaż...potem przymusowy ślub i przymusowy związek a tępak wzdycha do tej pierwszej dniami i nocami i o tej pierwszej śni...ŻYGAĆ MI SIĘ CHCE...

Gość gość
Ja obstawiam bo znam życie i jak świat światem stary numer- była druga i z tamtą nie wyszło to teraz tej pierwszej żałuję i chce brać na litość. Marne szanse chłopczyku. Chyba ze ona jakaś garbata i ślepa bo jak nie to kopa dostaniesz na 100% a swoje żale po czasie wsadz gleboko do dopy.

Gość gość
Wiecie jak panowie działają: próbują z jedną - coś nie wychodzi, jeszcze troszkę kombinują i kiedy widzą, że grunt pod nogami się wali, nagle pojawia sie łatwiejsza i on specjalnie, z premedytacją zawala i idzie do drugiej, przekonuje się, ze to nie to i wraca do pierwszej...nader upokarzająca sytucja.. faza końcowa: to rozczulenie się nad sytuacją, poczucie nietaktownego postępowania, i żale, które są jedynie kłamstwem!!!

Gość gość
upokarzająca tylko dla tej pierwszej. pozdrawiam

Gość gośćmwtjpagd
ponizyłes dziewczyne,trzeba było myślec wczesniej bo to okrutne jesli była tobą zainteresowana,zastanów sie czego chcesz człowieku,zranione uczucia goją sie czasem latami,niech sobie znajdzie normalnego faceta który ją uszanuje

Gość gość
k...skoro ta druga taka dobra... niech idzie sobie do drugiej...droga wolna...niektórzy ludzie są siebie warci.

Gość gość
dla każdego. pozdrawiam

Gość gość
Tak, to prawda jesteś idiotą. Słusznie o sobie sadzisz.

Gość gość
nie dla każdego

Gość gość
:)Nie irytujecie się tak. To jasne ze juz mu szasy nie da nawet gdyby krzyżem leżał przed domem i polał sie benzyną. Ale cwaniak. Celowo zawalił a tamta widać ze honor miała i się odsuneła to teraz honorowo drugi raz nie da się nabrać.:)

Gość gość
dla każdego. jego, pierwszej, drugiej, trzeciej.

Gość gość
14;40 a skąd wiesz??? mam w pracy przykład baby bez honoru. O jejku, czego my w tych pracach nie musimy znosić...oprócz tego, że ciężko pracujemy, to jeszcze na k******o musimy patrzeć. I to jest dopiero przeciw godności człowieka.

Gość gość
Do autora: co nas to obchodzi, masz problem :p

Gość gość
14:51 a co ma piernik do wiatraka? autystyczny jakis jestes? wez leki.