Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawaliłem wszystko i teraz nie wiem jak odkręcić

Polecane posty

Gość gość
Jeśli dziewczyna jest inteligentna to powinna ci tak dać w dupę,żebyś już do końca życia o niej nie zapomniał.

Gość gość
odezwała się k***wka pracownicza

Gość gość
Jeśli dziewczyna jest inteligentna to powinna ci tak dać w dupę,żebyś już do końca życia o niej nie zapomniał.

Gość gość
to się nie patrz na kurestwo, jaki ty masz problem wszędzie tylko kurewki widzisz, ciekawe dlaczego

Gość gość
nie mogę, bo pracuję z jedną ku...!

Gość gość
no i ? co ma piernik do wiatraka? pracujesz z kurwą, fajnie, to nam przykro. trzeba bylo nie skladac CV do burdeli i klubow go go.

Gość gość
on się zemścił za coś, bo jest pewno zazdrosny czy pomijany...a jak ona go kocha to go i tak przyjmie. I czy tylko ona tak zrobi? Robi tak tysiące naiwnych bab. Niektórzy nie posiadają honoru, godności a niektórzy mają swój honor. A z miłości ludzie robią różne rzeczy niestety nie zawsze te dobre...

Gość gość
Od takich, co wszedzie widza prostytutki lepiej trzymac z daleka. Nie dzieje sie tak bez przyczyny. Najczesciej to albo alfonsi, albo bywalcy burdeli i klubow nocnych, albo sponsorzy nastoletnich galerianek. Uzywajcie czesciej oskarzen o k***wstwo, jestem za. Dzieki temu my, normalne kobiety, mozemy was rozpoznac i pozapalac sobie w glowie lampki alarmowe. To juz nie te czasy, teraz kobiety zarabiaja na siebie same. A wy sami o sobie wystawiacie tym swiadectwo, nikomu innemu. Ale jestescie zbyt niekumaci, by to pojac.

Gość gość
Pytanie, czy to trzeba szopki robić, zamiast porozmawiać z tą kobietą i powiedzieć jej, że będzie lepiej gdy to i to...Nie, lepiej jest zrobić przedstawienie, lepiej dać odczuć, zadać podwójny ból a następnie udawać kogoś z twarzą albo gryźć się jak ta niemota...są ludzie, którzy lubią swoje szamba. Mnie zawsze tylko zastanawiało, dlaczego niektórzy ludzie są tak godni szacunku pomimo... a niektórzy na ten szacunek pracują, pracują a i tak go nie mają...Omijać ludzi, którzy was nie szanują i zapiszcie sobie w notesie: "prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie".

Gość gość
ahahahahah padłem, jaki psychiczny typas. x 14:51, środek dnia, zero powiązania z tematem, a ten się ni z gruszki, ni z pietruszki żali: "ciężko pracujemy, to jeszcze na k******o musimy patrzeć" x ktoś wyżej ma rację. trzeba było nie zatrudniać się w burdelu. no, masz jeszcze parę godzin do wyjścia do swojej ciężkiej pracy! miłego patrzenia na k***wstwo

Gość gość
o proszę jaka irytacja, a boisz się, że ktoś o tobie wie i się tobą gorszy? gdybyś miał/miała spokojne to by cię g...obchodziło co pisze wyżej. Masz na suminiu, pewnie nie jedno!!!

Gość gość
ahahahahah nie, nikt mi nie zabroni się tu pośmiać z takich akcji

Gość gość
Kiedyś uznał ze tak będzie lepiej ale zmienił zdanie. Ale kretyn. A co było powodem ze zmieniłeś zdanie? Masz sensowny powód czy stara wytarta śpiewkę.?

Gość gość
On żałuje, ja wątpię... a co ta kobieta chciała go zjeść? że postanowił, że będzie lepiej jej nie widywać czy tam ranić unikaniem... jak to odkręcić? po co odkręcić? "Życie to to ciąg naturalnych i samoistnych zmian. Nie stawiaj im oporu - to tylko wywoła smutek. Pozwól rzeczywistości być rzeczywistością. Pozwól rzeczom biec ich naturalnym rytmem, tam gdzie chcą podążać." Laozi

Gość gość
Mam nadzieję, że autor tego wszystkiego nie wziął do siebie. Tu, na forum, zasada jest prosta: ktoś ma problem - kopiemy. Porozmawiaj z nią, albo przynajmniej postaraj się być blisko. Bądź ciepły dla niej. Nigdy nic nie jest stracone, a to że zmieniamy zdanie, spowodowało, że świat idzie do przodu. Na koniec dodam: Poglądy społeczeństwa to jedno, ale wypowiadać się może tylko ten, kto faktycznie przeżył przynajmniej coś podobnego. Przeżył, a nie zasłyszał. Trzymam kciuki, by Wam się udało!

Gość gość
Autor wymiekł bo to wszystko prawda.

Gość gość
I już jej nie chce odzyskać. Jedna się nabrała na biednego misia.

Gość gość
Najgorzej to jest się litować nad tymi hvjami.

Gość gość
:D jak zawaliłeś to się zawaliło :D

Gość gość
Moja kumpela tak się zlitowala nad takim jednym kiedy raz ja pobił, dała mu druga szanse i znów ja pobił i dopiero wtedy zrozumiała.

Gość gość
To ten gość, na którym tak się wyładujecie kogoś pobił?

Gość gość
Pozamiatane

Gość gość
Wcale nie myśl ze zawaliłeś, sam tez miałem taki przypadek, i sie okazało ze to był strzał w dziesiątkę, jest coś takiego jak instynkt, teraz masz dołka psychicznego ale czas swoje zrobi... Tutaj większość ludzi ci będzie pisać ze to twoja wina, zły charakter itd. Odezwij sie do partnerki jak na faceta przystało, przeproś ale jak nie przyjmie przeprosin to daj sobie spokój, szkoda czasu na takie ofucałe kobiety. Pzdr

Gość gość
Tylko ostatni ciapciak podejmuje decyzje życiowe na podstawie cudzych opinii - czy to na forach, czy to znajomych, rodziny. Nikt za Ciebie, autorze, życia nie przeżyje. Nikt nie zna ani Ciebie, ani jej, ani okoliczności. Nikt Ci tu dobrze nie doradzi, a ze swoimi decyzjami będziesz męczyć się sam.

Gość gość
Tak, to ostatni cupak, niewart zeby nad nim sie zamyslic...

Gość filozofka amatorka
czasem warto dać szanse czasem nie,czasem człowiek pod wpływem przemyslen i pracy nad sobą potrafi się zmienić, a czasem brnie w to samo zło nadal krzywdząc partnera,trudno określić którą z tych osób jest autor i czy warto żeby dziewczyna zawracała sobie nim głowę,,znam kogoś kto raz uderzył swoją dziewczynę,ona potem wzięła się za niego,wybaczyła ale nie pozwoliła żeby jej nie szanował,facet już więcej tego nie zrobił wiec nie mówcie ze raz uderzy to zrobi to drugi i trzeci albo jak raz zdradzi to będzie zdradzał zawsze...rózni są ludzie i różne sytuacje,po to Bóg dał nam rozum żebyśmy się nim posługiwali i starali poprawić,,,o ile ktoś przemysli swoje zachowania i będzie w stanie udowodnić drugiej osobie ze nigdy więcej jej nie skrzywdzi szansa zawsze jest,jeli nie miłość to może przyjazn albo koleżeństwo chociaz

Gość gość
tylko nie miłość autorze! nie zasługujesz.

Gość mysl a potem dzialaj
Autorze a jak Ty byś zaaregowal gdy ktoś traktował Cie z dużą obojętnością?

Gość gość
dobrze, że udowodnił tej kobiecie, że na jej szacunek NIE ZASŁUGUJE!!! Nie wierzcie mu, że w kącie za nią płacze. Tacy nie mają skrupuł, pewno za 5 minut zadawalał się inną, tego jestem pewna na 100%. Żałuje pewnie, że bardziej tej kobiety nie upodlił. Przeżyłam podobną sytaucję. Naprawdę prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie.

Gość gość
:) Jeśli jesteś w potrzebie, masz problemy a facet ma to w dopie, nie ma czasu, ma ważniejsze zajecia to tez trzeba go mieć w dopie. Po co kobiecie facet na którego nie można liczyć. Jego problemy tez trzeba mieć w dopie, w niczym nie pomagać aż wreszcie kopnąć w dopę i oczywiście zero seksu ( do seksu trzeba kogoś dobrze poznac), niech się męczy hooj. Żelazna zasada! Szanować się i mieć wymagania! :)