Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do facetow lepiej ruhoc brzydka i gruba czy walic se?

Polecane posty

Gość gość

co lepsze?masturbacja czy seks z grubymi pasztetami? jak takie widze to nawet mi nie staje

Gość gość
Skoro ci nie staje to sobie zwal a nie zadajesz debilne pytania osli lbie 🖐️

Gość gość
no tak mi nie staje jak widze taka na ulicy ale jak bym z nia lezal juz to czy mi mi stawal wtedy?

Gość gość
Co sie nas koorwa pytasz ?

Gość gość
Zdecydowanie ruhoc . Poza tym nie ma brzydkich kobiet są niezadbane.

Gość gość
a nawet jak mi stanie to jaka to przyjemnosc ladowac w taka gruba paszteciare? walenie do filmikow nie lepsze?

Gość gość
Poza tym nie ma brzydkich kobiet są niezadbane. x Tu sie nie zgadzam.To jest oszukiwanie brzydkich kobiet,ktorym nawet fryzjer,fajne ciuchy i makijaz nie pomoga.

Gość gość
Poza tym wiekszosc kobiet jest zwyczajnie brzydka.

Gość prawictwo pospolite 152
głupie pytanie .. Musiałbym być po 7 piwach by przespać się z otyłą Na trzezwo nie da rady

Gość gość
taka i tam bym sieknol, mowie tutaj o tlustych swiniach z krzywym ryjem

Gość gość
lepiej isc spac samemu chyba ze się jest masochista

Gość gość
Ja się zawsze zastanawiałam jak mogą wyglądać sprawy łóżkowe kiedy jedna osoba jest gruba albo jak oboje są grubi..:) No i w ogóle jak można dopuścić się do stanu nadwagi czy otyłość(pomijam chorobę bo tutaj nie wiele można zrobić). Dzisiaj przechodząc w centrum miasta omijałam budkę z fast foodami i co...same grubasy wcinały kebaby, hamburgery i jeszcze rodzice swoim już dość pulchnym to kupowali. Tyle się o tym mówi w mediach ale ludzie chyba są ograniczeni umysłowo.

Gość gość
gość dziś taka i tam bym sieknol, mowie tutaj o tlustych swiniach z krzywym ryjem x Tak samo moglabym sie spytac,czy jakakolwiek dziewczyna moglaby pojsc do lozka ze starym,smierdzacym cpunem z konska morda,ktora mu zwisa do kolan :) Odpowiedz brzmi : Oczywiscie,ze lepiej samemu sobie zrobic dobrze,chyba,ze jak ktos juz wyzej napisal-jestes masochista ;)

Gość PapaSmurf
Nie zgadzam się z tym ze brzydkich kobiet nie ma. Są i nic im nie pomoże nawet pozłacana suknia. Nie koniecznie grube bo niektóre grube mają ładne twarze jak np.Szostak a niektóre szczupłe mają brzydkie ze aż strach.

Gość gość
a niektóre szczupłe mają brzydkie ze aż strach. x A takie przewaznie mysla,ze kazdemu musi szczeka opasc na ich widok.Bo szczupla+dlugie wlosy+ostry makijaz=musi sie rownac zajebista.A wcale tak nie jest.

Gość gość
Ale długie włosy, zgrabna sylwetka zawsze przyciąga wzrok, nie tylko męski. Ludzie żrą te fasty bo łatwo dostępne i są leniami, nie chce im się gotować. Ale jak ktoś gruby to i tak mu się nic nie chce oprócz jedzenia.

Gość gość
-po pierwsze od seksu się chudnie -po drugie najlepszy jest układ gruba/chudy i chuda/gruby -po trzecie seks to gwarancja pozbycia się trądziku -po czwarte oceniając po wyglądzie nie widzimy charakteru ani umiejętności, a potem się może okazać ze ktoś kto się nie podoba jest dla nas wymarzonym partnerem -po piąte genitaliów nie nosimy na czole więc jak się nie spróbuje to się nie wie czy druga osoba nie jest akurat idealnie przypasowana do nas

Gość gość
gość wczoraj Ja się zawsze zastanawiałam jak mogą wyglądać sprawy łóżkowe kiedy jedna osoba jest gruba albo jak oboje są grubi.. Ja jestem gruba a mój facet chudy a nawet bardzo chudy, seks mamy przeciętnie 3 razy dziennie, moje umiejętności łóżkowe wielokrotnie przekraczają standardowe bzykanie i mój facet jest obłędnie zazdrosny, a zimą mówi że nie potrzebuje dodatkowej kołdry żeby się dogrzać ;)