Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie auto dla samotnej matki z dziećmi 5lat i 1,5 roku?

Polecane posty

Gość gość

Na pewno nie chce żadnego combi. Pałam uwielbieniem do SUVów ale to nie moje widełki kwotowe, bo mam na auto 15 tys. Myślałam o aucie z rocznika od 2005, z klimatyzacją, isofixem. Na gaz lub benzynę. Nie chcę diesla. Podobaja mi się( ogólnie) mercedesy, vw, mazdy. Bardzo honda civic ufo ale nie wiem czy tam wejdą dwa foteliki z tyłu tak by dzieci mialy wygodnie?\ Macie jakies propozycje? Czym jeździcie? Czego nie kupować?

Gość analityk analizator
Opel Zafira A 1.8 - dołożyć gaz i dobre auto 7 osobowe, a raczej 5+2 (dodatkowe fotele wyciągane z podłogi bagażnika ,jak nie potrzebne to mamy z tyłu duży bagażnik i auto na 5 osób, a 3 rząd schowany w podłodze). Renault Espace III z ostatniego roku produkcji lub Renault Espace IV z początku produkcji. UNIKAĆ DIESLI!!!! Renault Grand Scenic - podobnie, polecam benzyniaki, odradzam Diesle. Oba auta są trochę wyższe niż kompakty (zwłaszcza Renault), będziesz mieć namiastke SUVa,a przy czym nawet pakowniejsze niż SUV (one są często duże z zewnątrz a w środku niekoniecznie.

Gość gość
Zakup to jedno, koszty eksploatacji to drugie. Za 15 000 kupisz Mercedesa ale pomyśl ile kosztują opony, cześci zamienne, elektronika itp.

Gość gość
dzięki za podpowiedzi widzę teraz ogłoszenie ford focus C-MAX z 2004 r za 11500zł duzo miejsca z tyłu