Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gosc od namysłowa zneca sie nad zwierzetami dzis zglosilam go

Polecane posty

Gość gość

ochrony srodowiska i praw zwierzat :D

Gość gość
pocałujcie go wszyscy w zad...

Gość gość
on jest geyem wiec to lubi :D

Gość gość
hahahhhahaha :D

Gość gość
zrozum po/je/bo/zum to że nie znęcam sie nad zwierzętami nigdy teeeeeeeeeego nie robiłem pies przez większośc dnia codziennie pies biega luzem ma bude ma cień pod altanka ma wode jedzenie biega gdzie chce nie zapominaj że nie jestem jedynym domownikiem w domu ps ja go nie zapinam nie odpinam nie dotykam jest nas 7 w domu czemu wszystko co sie dzieje to moja wina przecoież sa tez inni domownicy to moi rodzice i dziadkowie chcieli psa ps są tez wszyscy inni domownicy to czemu wszystko to moja wina ps nikt z moich domowników sie nie znecał i nie zneca nad zwierzetami ps czemu o wszystko mnie oskarzasz przeciez sa inni domownicy którzy sie nie znęcają ja tylko nagrywam filmik nic wiecej

Gość gość
ps a homoseksualizm nie jest przestępstwem bo jest legalny w polsce od 1932 roku aż do dziś a od 1948 roku az do dziś wiek osób legalnie dopuszczajacych sie czynnosci seksualnych homo i heteroseksualnych wynosi 15 lat

Gość gość
i co ma wspólnego zoofilia z homoseksualizmem co? zrozumcie Zoofilia (gr. ζωον, zōon – „zwierzę” i φιλία, philia – „przyjaźń” lub „upodobanie”) – rodzaj parafilii seksualnej: stan, w którym jedynym lub preferowanym sposobem osiągania satysfakcji seksualnej jest wykonywanie czynności seksualnych przy udziale zwierząt. Przykładowo można wymienić: avisofilię (pobudzenie seksualne związane z ptakami), ekwinofilię (pociąg seksualny do koni), kynofilię (zoofilia związana z psami), ofidyfilię (podniecenie związane z kontaktem z wężami) czy nawet formikofilię (pobudzenie związane z owadami). Spis treści

Gość gość
Homoseksualizm (z greki ὁμόιος homoios = taki sam, równy oraz z łac. sexualis = płciowy), inaczej: homoseksualność. Jedna z trzech głównych orientacji seksualnych obok heteroseksualizmu oraz biseksualizmu. Znaczenie słowa homoseksualizm w różnych kontekstach może być odmienne. Homoseksualizm został skreślony z listy chorób przez WHO w 1991 roku.

Gość gość
Status prawny homoseksualizmu w Polsce Skrót praw osób homoseksualnych Prawa Podstawowe prawa Równy wiek przyzwolenia Tak Od 1948, 15 lat. Wolność zgromadzeń, zrzeszania się i wypowiedzi Tak Prawo do azylu Tak Azyl w przepisach Nie Ochrona przed nienawiścią Zbrodnia nienawiści Nie (Zaproponowano) Mowa nienawiści Nie (Zaproponowano) Polityka przeciwko nienawiści Nie Orientacja seksualna nie jest wyraźnie zapisane w narodowej strategii wobec nienawiści. (Zaproponowano) Ochrona przed dyskryminacją Konstytucyjna Brak Zatrudnienie Tak Istnieje zakaz dyskryminacji osób homoseksualnych w zatrudnieniu, zawarty w kodeksie pracy. Dostęp do dóbr i usług Nie Inne sfery życia Nie Mandat i plan działania podmiotu równościowego Tak

Gość gość
ciąg dalszy... Uznanie konkubinatów osób tej samej płci Nie Brak prawa. Uznanie związków partnerskich osób tej samej płci Nie Uznanie małżeństw osób tej samej płci Nie Także tych zawartych za granicą. Prawo do łączenia rodzin Nie Niejasne Kwestie medyczne Informacja o stanie zdrowia partnera lub partnerki Tak Do udzielania informacji o stanie zdrowia wymagana jest zgoda uprawnionego i wskazanie upoważnionych osób. Dostęp do dokumentacji medycznej pacjenta Tak Wymagana jest zgoda uprawnionego i wskazanie upoważnionych osób. Ubezpieczenie Ochrona w prawie ubezpieczeniowym i odszkodowawczym W niektórych przypadkach. Ubezpieczenie zdrowotne partnera Nie Finanse Wspólne rozliczenie podatkowe Nie Dziedziczenie ustawowe Nie Odbiór wynagrodzenia za pracę partnera Nie Jedynie za sporządzeniem pełnomocnictwa. Kupno mieszkania czy innych przedmiotów albo dokonywania darowizny Tak ... itd itd...