Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma bardziej obrzydliwej rzeczy niż nadwaga

Polecane posty

Gość gość

Tłuste, miękkie lejące się cielsko z dziurami , fałd skóry okalający twarz . Niedobrze sie robi jak się patrzy na taką osobę,mimowolnie zaczyna nam się wydawać że ciało takiej osoby śmierdzi od tych toksyn w skorze

Gość gość
Z głową u ciebie nie teges

Gość gość
Kolejna nieudolna prowokacja.-100/10

Gość gość
lecz sie na nogi, bo na łeb już za późno

Gość gość
A co jest pięknego w bezksztaltnej osobie której kora jest napuchnieta od tłuszczu i toksyn? Która wystawia sobie wyglądem swiadectw, że nie dba o zdrowie, obzera się i nie lubi się ruszać? Nie zaklamiecie rzeczywistości, nadwaga w 90 % jest wynikiem lenistwa i głupoty. Jest nieestetyczna, po prostu brzydka jak śmierdząca gęba jak alkoholika i palacza

Gość gość
Ale czy taka osoby zmusza ciebie do przebywania w swoim towarzystwie,czy patrzenia na nia ?Ja jestem osoba gruba ale musze ciebie rozczarowac,zawsze jestem zadbana i ladnie pachne.Nie kazda osoba z nadwaga musi smierdziec.Mnie by np bardziej obrzydzala geba jakiegos zniszczonego cpuna,ktoremu juz zeby z nadmiaru narkotykow wypadaja,menela,ktory sie myje raz na dwa tygodnie itd.

Gość gość
Ale.dlaczego jesteś gruba? Bo zresz batoniki, chipsy i nie ruszasz się, proste

Gość gość
Ja jestem gruba a mimo to ladna.Hmm moze jestem wybrykiem natury ? :D Niejedna szczupla laska jest ode mnie brzydsza.Dziwne.

Gość gość
Nadwaga urody nie dodaje wręcz przeciwnie. Wygląda się starzej, poważnie i nieapetycznie