Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto główny powód dla którego wyemigrowałem do Czech

Polecane posty

Gość gość

http://sendvid.com/85wgha70 Możecie wierzyć lub nie, ale to stało się naprawdę. Dziewczyna poprostu podeszła do mnie i spytała czy nie pomogę jej nakręcić film pamiątkowy. Gdy powiedziałem , że nagrywam zsunęła bluzkę pokazując cycuszki a dalej zrobiła to, co widzicie, a najlepsze, iż nikt się nawet tym nie przejmował. Podoba mi się ta czeska wolność seksualna. :)

Gość gość
Czemu w Polsce nie ma takich dziewczyn oraz dlaczego za to, co ona robi jest mandat?

Gość gość
fuj to obleśnie

Myślałem że z powodu że tam chcesz zarabiać pieniądze i się jakoś odnaleźć. Napraw wstyd mi za ciebie Czeszki niewątpliwie są nieprzeciętnej urody, ale ty trafiłeś na zwykłą śrubę, którą można spotkać na końcu świata.

Gość gość
Czeszki są określane najbardziej sprzedajnymi kobietami Europy, Polska jest tuż za nimi.

Gość gość
ja piertole !!! ja właśnie takiej szukam rudej lubiącej piss . kurwa ! u nas chyba takiej nie znajdę

Gość gość
U nas w POlskim zaścianku to tylko na misjonarza pod kołdrą i przy zgaszonym świetle. Natomiast w Czechach czy na Węgrzech panuje taka swoboda, że tam można roohać się publicznie i wszyscy mają na to wyepane.

Gość gość
gość dziś Orangutanom i innym małpom takie rzeczy też nie przeszkadzają, możesz do ich dołączyć w pobliskim ZOO, będziesz miał bliżej, skoro tak ci to imponuje :P

Gość szCzajka
Uwielbiam sikać publicznie prezentując swoją szparkę i cycki. Podniecają mnie spojrzenia przechodniów lub pasażerów, którzy na początku patrzą z odrazą aby po chwili udając, że nie patrza na mnie zerkać co moment w moim kierunku. Raz nawet pozwoliłam jakiemuś typkowi nasikać na mnie. Najczęściej robię to w tramwajach starego typu, ponieważ mają plastikowe siedzenia, w które siki nie wsiąkają i zostaje piękna sadzawka.

Gość gość
Mnie też się podoba taki fan i ich piwo. 🖐️

Gość gość
autora poniosła fantazja ułańska hehehehe tosz widać, że to k***a

Gość gość
Ja byłem w Pradze w poniedziałek, i dobrze się czuję ale muszę już jechać. :D🖐️

Gość gość
szCzajka dziś Ja pierdolę, skąd takie niedojeby się biorą. Od dziś nie korzystam z transportu publicznego. Bleee