Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobno zakochany czy zainteresowany mezczyzna potrafi zrobic dla kobiety

Polecane posty

Gość gość
a poza tym to mąż haze więc dobrze ze cie idiotko on nie interesuje :-) głuupia c**aa

Gość gość
gość dziś Raczej ciebie bol d**y meczy bo musisz sama placic rachunki czy rodzice za ciebie placa a moze sponsor?

Gość angle
testament zawsze można zmienić, głupota i jakaś popisówka z jego strony i pewnie zmięknie jak urodzi mu się wnuk lub wnuczka albo jak zobaczy że żyjecie ze sobą długo i szczęśliwie, a na to się zanosi, i nie ma za co dziękować

Gość gość
zresztą za taką jak ty nikt by tak nie latał,masz umysł prymitywnej dziewuchy więc się nie martw

Gość gość
Ok czyli tylko u haze byl takie wielki gest a dla zadnej innej juz nic zaden facet nie zrobil? :|

Gość angle
zrobił i zrobi, ale musicie się szanować (znać swoją wartość, nie robić z siebie służącej, nie lecieć na każde skinienie, mieć swój własny świat itp.)

Gość gość
22:08 jesteś idiotką :-) albo płaci się samemu albo rodzice albo sponsor albo mąż albo pół z mężem ,do tego czy ktoś za kimś latał ma się nijak :-) jak ja szybko potrafię tu rozpoznać niedowartościowane cipskoo

Gość gość
angle dziś Jak by Polak tak robil to bys inaczej gadala a jak koles pokazal ze ma chajs to sie haze zgodzila. Teraz wypisuje jak to tesciowie zli bo nie chca kasy przekazac****ewnoe zastanawia sie nad rozwodem. Sprzedajecie sie frajerom bo jestescie niezaradne zyciowo a ja szukam kogos na poziomie i meskiego. Nie lubie mezczyzn ktorzy plaszcza sie jak ostatnie c***y.

Gość gość
zrobił ale babom się nie zwierzam

Gość gość
jejku to se znajdz takiego co się nie spłaszczy i nie truj d**y :-) masz jakiś problem większy widzę

Gość gość
angle dziś zrobił i zrobi, ale musicie się szanować (znać swoją wartość, nie robić z siebie służącej, nie lecieć na każde skinienie, mieć swój własny świat itp.) Xx Przeczytaj co sama napisalas i przeczytaj co robil maz haze! Jej maz sie plaszczyl jak nieudacznik. Blagal blagal i wyblagal ale jak zwykla ciota a nie mezczyzna. Jak lubicie zniewiescialych pajacow wasza sprawa

Gość angle
gość dziś może trudno Ci w to uwierzyć, ale w Polsce mam przyszłość finansową i pozycję społeczną lepiej zabezpieczoną niż tam, nigdy nie byłam materialistką, facet ujął mnie swoją inteligencją, duchowością, wytrwałością, nie wyglądem bo boski był za młodu, a teraz tylko niezła sylwetka i wzrost mu zostały, ale jeżeli oceniasz po sobie albo kierując się stereotypami to nie mam więcej uwag

Starego wnuki nie zmiękczają, starsza siostra już to wypróbowała. Nic z tego. Jak dla mnie, to może sobie w dupę wsadzić ten swój biznes, bo nikt się tym nie będzie zajmował. Najstarsza z rodzeństwa mieszka w Indiach, najmłodsza twardo próbuje zostać aktorką, nikt nie ma głowy ani studiów, żeby pieścić tatusiowe oczko w głowie. gość dziś - nie masz pojęcia o czym piszesz. Ani się nie płaszczył, ani nie błagał. Po prostu pojawiał się pod moją pracą i zapraszał mnie na kawę, ewentualnie na kolację, w zależności od godziny. Tyle.

Gość angle
mojego ojciec (już nie żyje, ale chyba nie przypadlibyśmy sobie do gustu) marzył, żeby jego wychowane w szkołach z internatem (od 7 roku życia, dla mnie horror jakiś) dzieci poślubiły Anglików, starsza siostra ma męża Włocha a eks żona mojego (poznaliśmy się po ich rozwodzie) była Hiszpanką, jego matka chce tylko żeby był szczęśliwy (jak każdy rodzic, który kocha swoje dziecko, więc Twój teść chyba nie za bardzo, skoro przedkłada własne wyobrażenia nad to czego chcą jego dzieci i co się w ich przypadku sprawdza), nie przejmuj się tu nawet chyba nie chodzi o Ciebie

U nas podobnie, siostra mojego wyszła za Hindusa, mój ma żonę z Polski, czekam jeszcze aż młodsza sobie znajdzie jakiegoś obcokrajowca. Starego trafi szlag.Najlepsze w tym wszystkim jest to, że on sam jest Szkotem, a jego żona to mieszanka krwi francuskiej, niemieckiej i węgierskiej z angielską. Stary zgrzybiały hipokryta.

Gość angle
przynajmniej masz go z głowy, a mój mówi, że w Anglii to wykształcenie wyznacza klasę społeczną, więc nie masz powodów do kompleksów (ja też nie), dobrej nocy i nie przejmuj się, przy okazji jakbyście kiedyś mieli dzieci (kiedy zechcecie je mieć) to Twoja pozycja pod względem prawnym bardzo się wzmocni, no i ciekawe też, czy wydziedziczenie syna automatycznie oznacza wydziedziczenia wnuków, ale to temat na inną dyskusję, dobrej nocy Tobie i czytającym