Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci są puści

Polecane posty

Gość gość

Taka obserwacja poczyniona przez paruletnie doświadczenie. Co o tym sądzicie? Moim zdaniem zależy im tylko na wyglądzie. Rozmawia ci się świetnie z facetem, ale jego i tak interesuje głównie jedno - twoje zdjęcie. Jak mu się spodobasz, wyniesie cię na piedestały, twoje zalety staną się nagle jakimś niebiańskim cudem, nawet twoje wady już się tak nie liczą. Jak nie, nie licz na dalszą rozmowę. Albo jak nie dostanie zdjęcia. W realu tak samo, jak się któremuś spodobasz, wyróżnia cię, gapi się. Jak nie, to nie ma motywacji, żeby się z tobą zadawać, o ile nie jesteś typem swojskiej kumpeli. Wymagania co do samego wyglądu też spore, choć każdy ma do tego prawo. W realu mam powodzenie, jestem uznawana za ładną. Na zdjęciach wyglądam troszkę gorzej niż w rzeczywistości (o czym słyszę od sporej ilości osób, których o to nigdy nie pytałam), w dodatku w porównaniu do innych dziewczyn jestem dosyć naturalna (niefarbowane włosy, lekki makijaż, nawet paznokcie rzadziej maluję). Kiedyś jak byłam młodsza siedziałam na pewnym portalu i wymieniało się zdjęciami. Sporo facetów chciało się umawiać, ale trochę też olewało sprawę. OK, każdy ma do tego prawo, ale któregoś dnia zrobiłyśmy taki test z koleżanką i wrzucilyśmy zdj,ęcia takiej mega sztucznej laski, z dużym makijażem. I odzywali się do niej ci sami faceci co mnie olewali, a co oni pisali - lepiej przemilczeć :). Nie spodziewałabym się tego po nich. Ale widać taki mieli gust. Ja już jestem duża baba, nie przejmuję się już tak tym. Ale na przykład jeśli widzę, że jakiś facet nadmiernie się mi podlizuje, idealizuje mnie - ignoruję go. Ja jestem człowiekiem, chcę, żeby ktoś widział we mnie te wady, ale je po prostu świadomie akceptował. Pewnie większość mnie wyśmieje, że czym ja si,ę w ogóle przejmuję i powinnam korzystać, ale ja nie z tych typów :P

Gość gość
No i jeszcze - baardzo duży odsetek poszukuje kobiet do f****ng friend/romansu. Tego to już rozkminić zupełnie nie mogę, że tylu facetów nie ma nic przeciwko przelotnym znajomościom. Ja nie jestem zatwardziałym typem, który sądzi, że seks po ślubie i tak dalej, ale jednak jakoś jestem tym trochę zniesmaczona.

Gość gość
Owszem, też bywają puste. Ale ja znam sporo wartościowych, normalnych dziewczyn.

Gość gość
no sa

Gość gość
Myślę że odsetek pustości i patrzenia na wygląd jest taki sam u obu płci.

Gość gość
masz racje, tez bylam na portalach randkowychj i to jest tragedia jak oni sie zachowuja

Gość gość
gość dziś Owszem, też bywają puste. Ale ja znam sporo wartościowych, normalnych dziewczyn. X Podobnie jest u mezczyzn tylko ci wartosciowi w wiekszosci sa olewani przez kobiety stad takie tematy i wnioski jak ten tutaj

Gość gość
Nie są olewani. JA dostrzegam takich mężczyzn, z których inne laski potrafią się podśmiewać. Mój byly wyglądał jakby był upośledzony, serio. Na pierwszy rzut oka. Ale jak z nim porozmawiałam... po prostu poczułam do niego taką czułość, ciepło... Dużo się od siebie wzajemnie nauczyliśmy. Niestety nam nie wyszło, ale dalej utrzymujemy ze sobą kontakt, jesteśmy przyjaciółmi.

Gość gość
Prawda jest taka ze takie pustaki znajda sobie nie jedna dziewczyne i kobiete a wartosciowi mezczyzni i chlopacy sa olewani i zostaja prawiczkami czesto nawet dlugo po 40

Gość gość
Co najlepsze nasza relacja nie narodziła się z tego, że on po prostu o mnie zabiegał - a mi to imponowało (Bo zauważyłam, że wiele relacji jest o to opartych - kobiety to są spore narcyzy). Nie, po prostu się kolegowaliśmy, spotykaliśmy coraz częściej, bo tego oboje chcieliśmy. I tak wyszło :)

Gość gość
gość dziś Olewacie porzadnych mezczyzn i latacie wokol bad boyow inaczej byscie nie narzekaly

Gość gość
Tak, bo łatwiej natrafić na kogoś prostego niż na kogoś inteligentnego. Tu masz rację. Ale ci faceci, którzy długo kogoś nie mają, też są czasem sami sobie winni. Znam takiego kolegę brata po 30 (notabene naprawdę mało urodziwego). Spotykał się z wieloma kobietami, ze mną też, z jakimiś modelkami etc. (o mnie powiedział, że za niska jestem... mam prawie 170 wzrostu) I nic, jakoś mu nic nie pasuje, a kobiety go lubią. Mam też i ja kumpla, który bardzo naiwnie podchodził do kobiet i leciał oczywiście na takie, o których ja od początku iwedziałam, że go oszukają. Takie mówiąc potocznie "suki". Bardzo inteligentny facet, ale inteligencji emocjonalnej za grosz. I tak faktycznie bylo, one go zlewały po czasie, a on płakał. Ale ładnej dziewczyny, która go wyraźnie trochę podrywała, już na kawę nie zaprosił, choćby na próbę. A lubił ją. Ale ona była spokojna :)

Gość gość
Gościu, jak sie interesujesz laskami, które lubią piorących ich facetow, to czeg osie spodziewasz? tak, będziesz sam :D

Gość gość
Ale ci faceci, którzy długo kogoś nie mają, też są czasem sami sobie winni. X No tak ich wina do sa porzadni a kobiety takich mezczyzn nie chca wola bad boya

Gość gość
Chodzi mi tutaj o nie wychodzenie z inicjatywą do kobiet albo w rzeczywistości nie wiadomo jakie wymagania, brak inteligencji emocjonalnej i zwracanie uwagi tylko na właśnie niewłaściwe kobiety. Trzeba się rozwijać pod tym względem, a nie stać w miejscu i beczeć, że on jest sam, bo przecież kobiety stadami powinny do niego przychodzić.Tylko właśnie puste kobiety stadami do faceta przychodzą, bo liczą na jego wygląd/forsę. Chciałbyś tak?

Gość gość
gość dziś Czyli widzisz zgadzasz sie z tym ze to kobiety sa puste dzieki pozdrawiam

Gość gość
no niestety sa

Gość gość
12:05 że te kobiety, o których mówisz, są puste. Ewentualnie naiwne. A nie wszystkie :P

Gość gość
ja nienawidze facetow

Gość Michał121212
Na zone tylko mloda i piekna dziewica!

Gość gość
hhahah