Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość automotostrefa

Tradycyjne giełdy samochodowe do lamusa?

Polecane posty

Gość automotostrefa

Hej, jak sądzicie, czy tradycyjne giełdy odejdą do lamua? Czy może na ich miejsce wejdą giełdy wirtualne? Z licytacjami na żywo? Albo inaczej>>> aukcjami online? Np. licytacje na żywo przed kompem i na youtubue oraz w miejscu wystawiania pojazdu.

Gość Komisant
Jak dla mnie to już przeszły do lamusa w Płocku mamy giełde na której teraz jest jakieś 200 samochodów. 95 % to Mały auto handel. Kiedyś było ok 600 samochodów. Po co jechać na giełdę jak można zrobić aukcje i ustawić cenę minimalną wtedy mamy możliwość zdecydowania jak auto chcemy sprzedać. Ja polecam www.automotostrefa.pl

Gość zanz
Polecam www.automotostrefa.pl Kupilem przez nich auto!

Gość Mistrz prędkości
Hej, ciekawa jest ta stronka automotostrefy, ja czekam z niecierpliwością na czwartek. Mam nadzieje, że wypatrzę jakąś "perełkę" na aukcji na żywo. Co do Płocka to lipa, komisanci zaczepiają przy ulicy i wciskaja te swoje stare graty za zawyżna cenę albo chcą odkupić pojazdy po zanizonej cenie.

Gość BMW e46
witam, Ja znam automotostrefę od dawna, bo mieszkam we Włocłąwku i czasem wchodzę na ich stronę. Mam nadzieję, że nadal będą uczciwie się rozwijać. Ja nie kupiłem za ich pomocą ( na aukcji na żywo ) samochodu ale za to kupiłem olej thurdus oraz opony zimowe. Polecam bo są tani.

Gość Intenetowy chłotaś
Ja jestem za internetem, wiadomo że nie ma czsu na szukanie samochodu w niedziele. Przez interent też mozna kupić dobry samochód, zresztą pamiętjmy, że sprzedawca w interencie też odpowiada za sprzęt którym chandluje.

Gość gość
Zdecydowanie większość handlu przeszła do internetu, Ja zrobiłem fajną aukcję mojego auta, dodałem profesjonalną galerię zdjęć (polecam https://sellia.pl) i znalazłem kupca już po tygodniu.

Gość gość
Oprócz sellio także AllePomocnik 2 jest dobry

Gość Oponiasz
Ja kupuję opony na automotostrefa pl. polecam