Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość gość
Niestrawność mam zawsze tydz. Przed miesiączką :) i ostatnio 2 tyg. przed @ bolał mnie brzuch,piersi i okres dostałam dzień wcześniej niż zakładałam... Także dziewczyny małe szanse na ciąże :-) róbcie test i się nie stresujcie ! Szkoda waszych nerwów :)

Gość gość
Gość 10:07 dziękuję za odpowiedź. Dzisiaj zauważyłam że wokół brodawek jest taka lekko ciemna aureolka i takie białe jakby pryszczyki na skutkach... Echh

Gość gość
Na sutkach *

Gość gość
Do dziś to o niczym nie świadczy,takie zmiany w piersiach występują ok.4-6 miesiąca :) może przed @ tak c****ersi "obrzmiały" że ta obwódka jest bardziej widoczna..

Gość gość
Gość 10:54 no nie wiem,szczerze mówiąc to poprzednio (ciąża poroniona w 10 tygodniu) też miałam takie białe "coś ". Żyłki na sutkach też mi widać, a to kolejny objaw. Piersi nieco zaczęły pobolewac, ale nie jak na okres, tylko tak z boku i ból jest taki klujaco piekacy, zupełnie jak na ciążę...

Gość gość
I jeszcze to ciągle uczucie wilgoci, myslę że to @ a tu sucho...

Gość gość
Tu autorka... Nie wytrzymałam i zrobiłam dziś test... Pozytywny... Życie mi się zawaliło po raz kolejny... Nie wiem jak to wszystko możliwe...

Gość gość
Zaszlas w ciążę ale na twoje szczęście poronilas gowno Cię to nauczyło teraz znowu ciąża głupia jesteś i tyle dostalas szansę od losu zmarnowalas to się mecz

Gość gość
Niestety, za błędy trzeba płacić....

Gość gość
Dobrze rozumiem, że zaszłaś w ciąże z tzw. Preejakulatu? Też jestem spanikowana bo mój partner wszedł 4-5 ruchów bez gumki, a pozniej juz normalnie z prezerwatywa...

Gość gość
Gość 10:11 dokładnie tak... Najpierw chwilę bez gumki,później założenie i doszedł już w prezerwatywie... Stosunek w dni płodne no i efekt jest... Dlatego już teraz przestrzegam wszystkie dziewczyny. Unikajcie takich zbliżeni w wasze dni płodne!

Gość gość
No to teraz mnie wystraszyłas... Sprawdziłam po wszystkim w kalendarzyku ze miałam w ten dzien pierwszy płodny i dwa dni przed owulacją - mam nieregularne cykle, nie wiem czy to cos zmienia... Bardzo się denerwuje. Wczoraj zrobiłam test, ale to było dopiero tydzień po zbliżeniu - nie wiem czy jest wiarygodny

Gość gość
Gość 10:19 a kiedy masz dostać okres? Test tydzień po stosunku napewno nie będzie wiarygodny, trzeba odczekać do terminu spodziewanej @. U mnie sprawdziła się intuicja -już po tygodniu od tego felernego stosunku czułam że coś jest nie tak.

Gość gość
Okres mam dostać za 1,5 tyg ale ponieważ jestem w trakcie diagnostyki to mam wywołać go luteiną... Ja zawsze po panikowalam, jestem chyba jeszcze niegotowa, zeby zostać mamą mimo ze jestem juz dorosła..

Gość gość
@gość 10:19, na Twoim miejscu na razie bym się nie stresowala, skoro masz nieregularne cykle,to owulacja mogła się przesunąć,ale faktem jest że przy sprzyjających warunkach plemniki mogą przetrwac do owulacji i w efekcie zaplodnic.

Gość gość
A kiedy polecasz zrobic drugi test?

Gość gość
Gość 10:23 ja to samo,ale u mnie mleko się niestety już rozlalo i jedyne co mogę robić to przestrzegać inne dziewczyny. Skoro do okresu masz jeszcze 1,5 tygodnia to poczekaj. Wiem że łatwo mówić ale to jedyne rozwiązanie. Ze swojej strony mogę zaproponować obserwowanie ciała. Ja już tydzień temu miałam większość ciążowych objawów, a termin spodziewanej @dziś,więc...

Gość gość
Gość 10:26 tak jak wcześniej wspomniałam - test najlepiej wykonać w terminie spodziewanej @. Ja zrobiłam wczoraj, czyli dzień przed i też wyszedł.

Gość gość
Ale czasem mam wrazenie, ze doszukuje sie sama tych objawów... Nie jestem senna, ani nie jem za dwoch, nie przeszkadzają mi zapachy, nie bolą mnie piersi - jedyne co to pobolewają mnie jajniki i dół brzucha, ale to moze przez zbliżająca się miesiączkę

Gość gość
Autorko ! Na prawde Tobie współczuje :-o aż wierzyć sie nie chce :-( ja dalej czekam na 6 września .. Oh jej... Co teraz planujesz zrobić?

Gość gość
U mnie też zaczęło się od pobolewania w jajnikach i podbrzuszu, piersi też nie bolały, dopiero jakieś 4 dni temu zaczęły i to tak po bokach, co jest typowe dla ciąży. Wczoraj doszły widoczne żyłki i takie białe kropki. Obserwuj dalej :-) ja też panikowalam i wydawało mi się że wmawiam sobie objawy, jednak okazało się że wcale tak nie było...

Gość gość
Nie wierze. Od lutego mój mąż kończy we mnie a ja nie jestem w ciąży, a Pani od kilku wlozen i jest ciąża! Przecież to nie jest realne.

Gość gość
Gość 10:34 ja jestem autentycznie w szoku,choć nie aż takim jak poprzednio, bo już od jakiegoś czasu przeczuwalam ciążę... Bede musiala urodzić i wychować, choć wcale mi się to nie widzi...

Gość gość
Gość 10:37 dzisiaj w nocy nie mogłam spać i wertowalam fora internetowe- mój przypadek wcale nie jest odosobniony jak się okazuje. Niemniej proszę mi uwierzyć w szoku jestem niemałym.

Gość gość
Nie mogę się nakręcać... Czekam na termin spodziewanej miesiączki i mam nauczkę na przyszłość - za duzo nerwów mnie to kosztuje

Gość gość
Gość 10:40 dokładnie, nie ma co się nakrecac. Sytuacji to już nie zmieni ,a stres nie jest niczym dobrym.

Gość gość
gość10.37 To jest realne bo autorka nie ma problemu z płodnością i dlatego zaszła w ciążę,a u ciebie ten problem jest i dlatego jeszcze długo nie zajdziesz.zacznij szukać przyczyny a nie udawać że wszystko jest ok,bo jakby było już byś była w ciąży