Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niedługo się zabiję

Polecane posty

Gość gość

Możecie z góry pisać te swoje bzdury o selekcji naturalnej,

Gość gość
Ja też bym to rozwazala ale mam córkę i ona mnie trzyma przy życiu. a z jakiego powodu chcesz ?

Gość gość
a idz pochlastaj sie a niestrasz ludzi,myslisz ze kogos to obchodzi? gupiś ,twoje cialo rob z nim co chcesz tylko nieplacz tu bo mi bateria namoknie :-P

Gość gość
Ogólnie nie chce mi się żyć, a impulsem jest praca. Do tego dochodzi depresja i schizofrenia :/

Gość gość
A co z pracą jest nie tak?

Gość gość
u mnie najbardziej to że mam tyle lat a za każdym razem wybieralam faceta nie dla siebie i teraz jesteśmy same. mam 35 lat . jak czytam na tym kafe ze juz nikt mnie nie zechce z dzieckiem to mam dość życia. prace też mam do d**y. Ty może młodsza jesteś to robotę zmień

Gość gość
gość dziś - Nie czytaj tego forum bo większość tematów jaka tu jest napisana to bzdura. Wszystko się może zmienić tylko nie można się poddać.

Gość gość
6:23 dziękuję za pocieszenie. tylko że ja pracuję, i nie mam kiedy chodzić do klubu ani gdziekolwiek by kogoś poznać. a na portalu też poznałam niefajnych facetów i trochę się zrazilam.

Gość gość
A Ty autorze nie zabijaj się przez pracę. rozumiem przez samotność chorobę ale robotę?

Gość gość
gość dziś - Kiedyś na pewno kogoś znajdziesz. ;) Nie wiem jakim trzeba być człowiekiem aby zostawić żonę z dzieckiem...xPrzypuszczalnie większość facetów będzie się chciała z tobą umówić ale raczej nikt nie będzie zainteresowany stałym związkiem.xNie czytaj tych wypowiedzi na tym forum bo tylko będą cię niepotrzebnie dobijać.

Gość gość
gość dziś Tak naprawdę fakt, że to takie głupie by było jest jedynym co mnie sprawia, że jeszcze się nie zabiłam. Dzisiaj może ją rzucę bo wpływa na zbyt dużo rzeczy we mnie, za dużo psuje, a przecież na rynku pracy nie jest już tak źle. Ale to chwilowa odwaga, bo jestem już kłębkiem nerwów bez poczucia własnej wartości i z jedną drogą na rozwiązanie tego.

Gość gość
gość dziś - Nie rób głupstw. ;) Wszystko się ułoży i znowu uśmiech powróci na twą buzie.

Gość gość
7:02 dziękuję