Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2016 wióry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2016 nie mogłam tego nie skomentować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Motiwa Napisano Wrzesień 26, 2016 Idę spać, ale jeszcze opierdziele kilo bananów, limit kaloryczny to mit, czego dowodzi moja waga.a wy tu hejtujcie dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2016 Jezusienku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2016 męża będziesz karmic surowizna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2016 ponadto naprawde kogo to obchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2016 Twoje małpy twój cyrk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2016 Największym hejterem to jest motiva żaden facet kijem nie tknie Motiva, ty to jednak walnięta jestes I jeszcze to, ze sie nie ważysz Motiva ty nie jesteś normalna banany Ogarnij się kobieto bananów tłuste ryby kompulsje Motiva, jestes chora na głowę Miłej niedzieli Szczyt ironii i głupoty, grubas co jaśnie pani otyła motiva dzisiaj zjadła współczucia bo ci mogą za to dzieci odebrać twoje żelazo ze sie nie ważysz. Hahahah Jezusienku przypieprzylas Największym hejterem to jest motiva Jezusienku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2016 Jezusienku malusienki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2016 Idę spać Jezusienku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2016 mam to w d***e Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2016 dzieci również? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2016 dziecko i cudzego męża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2016 przypieprzylas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2016 moze ty trawe zacznij jesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2016 bo ty jesteś taka raw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2016 a i trzeba długo przeżuwac. hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ab819 Napisano Listopad 4, 2016 Ja jestem na diecie już dobre 2 miesiące wraz z suplementem African Mango http://szczupla-kobieta.pl dzięki niemu mój apetyt się zmniejszył co było dla mnie bardzo istotne bo wcześniej ciągle podjadałam między posiłkami! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość orangutango african Napisano Listopad 5, 2016 po african mango pewnie masz african pierdango Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach