Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie wybaczylabym zdrady

Polecane posty

Gość gość
Nie jestem jeszcze na etapie zdrady, ale rozmowy już niewiele dają bo mąż stosuje uniki. Zwyczajnie stracił zainteresowanie seksem i nie chce do tego wracać. Podejrzewam że wynika to też z trybu życia jaki obecnie prowadzi, a raczej jakiego już nie prowadzi. Wiekiem jest chyba równolatkiem z Cezarym Pazurą a ten kolejne dzieci płodzi czyli chyba wiagra jeszcze niepotrzebna.

Gość gość
No to ciezki orzech do zgryzienia chyba ze Ci pozwoli na sex z innymi ale to mu to przynajmniej otwarcie powiedz moze mu sie wtedy odmieni...

Gość gość
Mam wszystko i trochę dodatkowych akcji. Mam nadzieję, że ex zawsze będzie ex bo skończy się fetysz zdradzania jej. To lepsze niż bycie z nią. Jeszcze się kiedyś zdziwicie co do swoich zasad.

Gość Baska2016ik
Skoro sie godzi na twoje zdrady to jest tak samo glupia jak i Ty

Gość gość
Ona nic nie wie.

Gość gość
Jesteśmy para 9 lat małżeństwem 5 mój mąż pracuje za granicą np na wiosnę jedzie na 3 miesiące i mam prawo myśleć że mnie zdradza ale tak nie jest on jest złoty kochany takiego szukać że świecą kocham go i u nas nie ma czegoś takiego jak zdrada ale zazdrosna to jestem :-) nawet nasza corka jest o niego zazdrosna i pyta tato ty tam nie masz innej pani co??! To jak by mnie zdradził to prędzej corka by go udusila :-)

Gość gość
To że dochodzi do zdrady często jest naszą winą bo izolujemy w związku partnera a intymność np. mamy z ginekologiem bo wstydzimy się partnera przy badaniu krocza a to jest trudne dla zaakceptowania przez partnera gdzie całkiem obcy facet ( czasami zboczony jak w tym przypadku ..Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek - poranny.pl).penetracje pochwę bez jego obecności. Dlatego zawsze przy każdym badaniu i porodach jest partner. To z nimmam iintymność nie z obcymi.