Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znajomy z internetu..

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Właściwie nie wiem, od czego zacząć. Na jednym z portali społecznościowych poznałam pewnego chłopaka, mieliśmy wiele zainteresowań, dogadywaliśmy się bardzo dobrze. Mimo iż ciągle pisaliśmy praktycznie o tym samym, nie znudziliśmy się sobą. Najpierw rozmawialiśmy głównie przez fb, a potem dalam mu swoj numer. Przez ostatnie kilka miesięcy dzwonil do mnie bardzo czesto, a rozmowy zajmowaly nam dlugi czas. Problem w tym, ze... Ona ma zdjęcia na facebooku, i moim zdaniem jest niesamowicie przystojny, a ja nie mam zdjęć. Mówiłam mu, że mam wiele kompleksów i wstydzę się siebie strasznie. Nie naciskał, nie prosił o te zdjęcia, mówił, że wygląd jest niewazny, skoro mamy tyle wspolnych tematow. Troche mi glupio, ze tak sie boje pokazac, ale wiem, ze on by sie przestal odzywac. Jestem przy kosci, mam brzydka twarz, do tego jestem bardzo nieśmiała. Własnie dlatego brak mi przyjaciol, i on jest w sumie jedyna wazna dla mnie osoba. Teraz coraz czesciej wspomina, ze chce sie spotakac. Daleko nie jest w sumie. Ja odpowiadam, ze to zaden problem, a potem zmieniam temat.. Dlaczego? Bo wiem, ze to klopot dla mnie. Nie pokazalabym sie ze swoim wygladem przy kims tak urodziwym. Wysmialby mi i napewno juz nigdy sie nie odezwal. Jak myslicie, co mam robic? Rozwazam zaprzestac pisania z nim, nie odbierania jego telefonow, ale wtedy bedzie miec do mnie zal.. Co powinnam zrobic?

Gość gość
Spotkaj się. Nie masz nic do stracenia.

Gość gość
Skoro nie nalegał na zdjęcia to znaczy że twój wygląd nie ma dla niego jakiegoś większego znaczenia. Nie poddawaj się przez własne lęki bo wiele stracisz w życiu.

Gość gość
Haha i myślisz, że Cię zechce chłopak, który jest atrakcyjny? Nie łudź się dziewczyno, oni patrzą na wygląd jako na najważniejszy priorytet. Dziwie się, że nie zniechęca go fakt, że nie dajesz zdjęć, ale napewno podejrzewa w takim razie, że urodą nie grzeszysz. Lepiej faktycznie zerwij kontakt bo będziesz potem cierpieć. Coś o tym wiem.