Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konrad1993

Pierdnąłem jej w twarz

Polecane posty

Gość Konrad1993

Poznałem na uczelni pewną dziewczynę, na początku byliśmy tylko znajomymi, ale potem zaczęliśmy się spotykać. Po trzech miesiącach regularnych randek wylądowaliśmy w łóżku. Dodam, że dla nas obu nie był to pierwszy raz. W ramach gry wstępnej ona zaczęła robić mi loda. Podniecenie rosło, a ja od kilku godzin wstrzymywałem pierdy, bo na obiad jadłem fasolę. W pewnym momencie( chyba z ekscytacji) puściły mi zwieracze i pierdnąłem jej prosto w twarz. Ona odskoczyła jak oparzona bo smród był faktycznie straszny. Szybko poleciała do łazienki i siedziała tam z 10 min. Potem przyszła do mnie, szybko się ubrała i powiedziała, że musi już iść. Od tamtej pory się nie odezwała, a jak sam do niej zadzwoniłem to był sygnał 1 raz, a potem odrzuciła połączenie. Przecież to nie jest moja wina, że puściłem bąka akurat w tym momencie! Czy taka głupota jest w stanie zniszczyć naszą znajoność? Czy ona nie pierdzi? Przecież to jest normalna , ludzka rzecz. Bardzo proszę o porady.

Gość Konrad1993
Poradzi ktoś? Zależy mi na niej, a przecież nie zrobiłem tego specjalnie. W tamtym momencie było mi tak głupio, że nie dałem rady jej nawet przeprosić. Chciałbym teraz, ale ona się nadal ze mną nie kontaktuje, a ja nie chcę do niej dzwonić bo pomyśli, że ją nękam. Co robic?? :/

Gość gość
moze to dobrze, gdyby kochała i miała poczucie humoru to by się smiala juz po 1 dniu z tego :D a nawet po 1h czy 5 minutach ;)

Gość gość
czemu jej nie przeprosiles ? a jak chcialo ci sie pierdziec debilu to trzeba bylo isc do ubikacji a nie pozwalac na robienie loda , jak piszesz ze powstrzymywales pierdy , po takim upokozeniu nie powinna sie do ciebie odzywac

Gość gość
ma nauczkę zdzira, mógł na nią nasrać jeszcze...i tak demony będą was gnojstwem obrzucali za ten seks przedmalżenski, do piekła się pchacie!!

Gość gość
Konrad1993 - Dzięki za poprawę humoru. ;)

Gość gość
Jak będziesz pierdział za każdym razem to nie znajdziesz dziewczyny. Zmień dietę

Gość gość
najpierw sie wysraj

Gość Konrad1993
Zadzwoniłem do niej przed chwilą i znowu było to samo czyli 2 sygnały i poczta, czyli odrzuciła połączenie. Co ja mam robić?? Boże co za wstyd...

Gość gość
to ona jest jakas dziwna i wyżej sra niż dupę ma, więc to z niej się chlopaku śmiej. Jestem w Twoim wieku i nie obrazilabym się za taką głupotę, przecież każdemu może się zdarzyć wpadka. A co, gdybyście byli razem i np. dostalbys zatrucia, wymiotowalbys? Zamiast pomoc w chorobie, ucieklaby jak opetana? Jakaś diwa z niej, znajdź sobie kogoś normalnego

Gość gość
Napisz jej smsa ze przepraszasz itp powiedz co myslisz. Nie dzwon bo nie odbierze

Gość gość
jakim trzeba byc chamem zeby sie spierdziec dziewczynie w twarz , nie powinna sie odzywac do ciebie , szkoda ze jeszcze sie nie zesrales

Gość gość
pajacu piszesz czy ona nie pierdzi , jasne ze pierdzi ale nie robi tego jak facet jej robi minete ,jak ci sie chcialo pierdziec to nie trzeba bylo zgadzac sie na loda

Gość gość
hahahahahahaha :) ale wtopa

Gość gość
są gorsze nieszczęścia. Kolega spierdział się na rozmowie o pracę, tak ze stresu. Omal się nie popłakał, przepraszał, że żyje. Pracuje tam już 3 lata, to był jednorazowy incydent

Gość gość
ty pierdnij w twarz swojej starej,ze cie nie wyskrobala.