Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 92

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość
lostry to juz na zb nie ma szmat czasu.

Gość gość
Ludzie,ktorzy sa na kam dluzej dokladnie wiedza kim jest Olejnikowa czy MMariola ile one plotek narobily ile klotni przez nie bylo i jest.Tyle czasu Kama sie kumplowala z Ruda a teraz gada na nich az milo.Depesz,ze pijak to wie kazdy ale teraz sie zakochal w sobowtorze poslanki Pawlowicz.Fifi unikaj Mariolki jak ognia

Gość gość
Dlaczego na kamerkach pokazuje sie wyłącznie patologia?

Gość Fifi Fiowa
Z tej strony fifi ogolnie p******i mnie to co macie do napisania na moj temat, a z kim trzymam to moja wyłacznie sprawa. Ja nie przesiaduje od rana do wieczora na padole, nie zyje nim,oszczedzccie sobie pisania na temat kto mi zmarł, bo to chyba nie wasz problem tylko moj,poczytalam sobie to jestescie smieszni, napiszcie to pod kamerkami a nie jako goscie na forum jakims, strach wam nie pozwala z nicku napisac żenada. Ja jak mam cos komus do powiedzenia wale prosto z mostu. Zapamietajcie jedno to tylko internet i az internet. Tak wiec zycze udanej zabawy i tym wszystkim ktorzy tak ładnie o mnie pisza proponuje wejsc dzisiaj do mnie na transmisje bo bede i walcie tam, nie krepujcie sie ja nie gryze :)

Gość gość
Dlaczego na kamerkach bywa sama patologia?

Gość gość
dlaczego Beti się powiesiła??

Gość gość
to tylko ONA wie...i zabrała ze soba

Gość gość
sku...iały glorian ! rozwalił malzenstwo !!!!

Gość gość
poważnie piszecie o Beti67???? Nie chce mi się wierzyć.

Gość gość
a listu nie było? kiedy się to stało??

Gość gość
powaznie...

Gość gość
Fifi na Twoj temat to akurat same pozytywne komentarze tu sa,nie wiemy po co zadajesz sie z Mariola bo ona ten watek odswiazyla,zeby sensacji szukac.Chesz to sie zadajesz,nie moja sprawa,tylko potem sie nie dziw,ze ktos gada na Twoj temat.

Gość gość
poważnie piszecie o Beti67???? Nie chce mi się wierzyć.

Gość gość
Jak mozesz miec cos do Gloriana?Mlody chlopak zakochal sie.przeciez on nic nie winny,cierpi napewno okropnie.Maz Bati zgadzal sie na wszystko i ona nic bez zgody jego nie robila,,,,,,jak mozna winic Gloriana,litosci

Gość gość
Napisalam ze ogolnie mam wyj****e co kto na moj temat, nie zyje padolem jak wiekszosc, a to z kim rozmawiam czy nie to wyłacznie moja sprawa, wiec po co poruszanie tego tematu, ja mam swoj rozum i do głupich nie naleze. Swoje wiem :) Tak wiec bez obaw z powazaniem Fifi

Gość gość
Fifi Ty jedna masz jaja!!

Gość gość
Beti w sobotę była na kam

Gość gość
Glorian się ponoć zakochał, czyżby to był powód??

Gość gość
w piatek byla,a w niedziele sie powiesiła,nikt nie pisze glupot o takich rzeczach jesli nie wie na 100% !!

Gość gość
No to ulzyło mi ,że swoje wiesz fifi.Ale nie pisz prosze ,że masz wyj.. na to co co sie pisze bo jednak do fałszywca dzwoniłaś. I ma racje ktoś kto pisał,że na Twoj temat pisaliśmy tylko pozytywnie.I dziwi nas tylko to że z tym półgłowkiem sie zadajesz.Nie bałabym sie pisac tego pod kamerką bo niby czego sie bać.Jak sam piszesz to tylko internet.ale nie chce mi się bawic w kupowanie kredytów itp. chciaż czasami byłam bliska tego kiedy Mariola popisywała sie.Ale ona sama podaje link do tej dyskusji wiec po co to robi? Pozdrawiam

Gość gość
79sebak schowaj te obwisłe cyce!!!!

Gość gość
To pewnie Baśka, ona niedaleko mieszka) A takie tematy rozchodzą się migiem po okolicy

Gość gość
Beti67 50 l / het / 182cm / 95kg / 18cm 50 l / bi / 166cm / 58kg / D SłupskPomorskie, Poland Aktywni 7 godzin temu

Gość gość
buahahaha "Z_wami_zawsze: hahaha ten co pisze na kafeteriroz******la mi system hahaha". Mariola jaka ty tępa jesteś! To nie jedna osoba tu pisze. Podpis jako "gość" oznacza, że ludzie anonimowo piszą - tu pisze kilka osób, ty prostaczko!

Gość gość
moze maz zagladał czy o tym sie tu cos mowi,przykre...

Gość gość
Prawda jest taka, jezeli ludzie sa fałszywi, to z nikim nie powinnismy prowadzic konwersacji bo kazdy jest fałszywy. Tylko nie kazdy sie z tym ujawnia , czasem to wychodzi po jakimś czasie. Wiec nie piszcie o fałszywcach ze zbiornika, bo kazdy ma cos za kołnierzem. Tak rozmwiałam z Mariola owszem, ale nie jest to moja kolezanka czy przyjaciólka ktorej zwierzam sie ze swoich problemow zyciowych, tematem przewodnim byl ten czat tutaj, zreszta nie istotne. Tak wiec patrzcie wszyscy na siebie nie oceniajccie innych,a jak juz chcecie oceniac to miejcie to we własnej głowie szkoda nerwow na p*****loty :) Pozdrawiam Fifka

Gość gość
wiecie co, wątpie aby mąż w szoku wchodził na zb, to sciema

Gość gość
to nie jest sciema ! idz berci zapytaj ! choc lepiej by bylo gdyby to byla nieprawda...

Gość gość
jaka bercia ??? muszla ?? jej to nie wierze

Gość gość
fifka my rozumiemy ,że to nie przzyjazn( boże broń przed taką przyjaciółką) tylko widzisz te kilkanaście osób ,ktore pisały o Tobie nie może zrozumiec ,że po tym co ta gnida wypisywała Ty sie do niej w ogóle odzywasz.Takie coś jak to coś trzeba zgnieść butem i tyle.Pozdrawiam i kończę ten watek heheh :)