Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Mama 92

prosze o pomoc

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
lostry to juz na zb nie ma szmat czasu.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ludzie,ktorzy sa na kam dluzej dokladnie wiedza kim jest Olejnikowa czy MMariola ile one plotek narobily ile klotni przez nie bylo i jest.Tyle czasu Kama sie kumplowala z Ruda a teraz gada na nich az milo.Depesz,ze pijak to wie kazdy ale teraz sie zakochal w sobowtorze poslanki Pawlowicz.Fifi unikaj Mariolki jak ognia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dlaczego na kamerkach pokazuje sie wy艂膮cznie patologia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fifi Fiowa
Z tej strony fifi ogolnie p******i mnie to co macie do napisania na moj temat, a z kim trzymam to moja wy艂acznie sprawa. Ja nie przesiaduje od rana do wieczora na padole, nie zyje nim,oszczedzccie sobie pisania na temat kto mi zmar艂, bo to chyba nie wasz problem tylko moj,poczytalam sobie to jestescie smieszni, napiszcie to pod kamerkami a nie jako goscie na forum jakims, strach wam nie pozwala z nicku napisac 偶enada. Ja jak mam cos komus do powiedzenia wale prosto z mostu. Zapamietajcie jedno to tylko internet i az internet. Tak wiec zycze udanej zabawy i tym wszystkim ktorzy tak 艂adnie o mnie pisza proponuje wejsc dzisiaj do mnie na transmisje bo bede i walcie tam, nie krepujcie sie ja nie gryze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dlaczego na kamerkach bywa sama patologia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dlaczego Beti si臋 powiesi艂a??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to tylko ONA wie...i zabra艂a ze soba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sku...ia艂y glorian ! rozwali艂 malzenstwo !!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
powa偶nie piszecie o Beti67???? Nie chce mi si臋 wierzy膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a listu nie by艂o? kiedy si臋 to sta艂o??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
powaznie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Fifi na Twoj temat to akurat same pozytywne komentarze tu sa,nie wiemy po co zadajesz sie z Mariola bo ona ten watek odswiazyla,zeby sensacji szukac.Chesz to sie zadajesz,nie moja sprawa,tylko potem sie nie dziw,ze ktos gada na Twoj temat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
powa偶nie piszecie o Beti67???? Nie chce mi si臋 wierzy膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak mozesz miec cos do Gloriana?Mlody chlopak zakochal sie.przeciez on nic nie winny,cierpi napewno okropnie.Maz Bati zgadzal sie na wszystko i ona nic bez zgody jego nie robila,,,,,,jak mozna winic Gloriana,litosci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Napisalam ze ogolnie mam wyj****e co kto na moj temat, nie zyje padolem jak wiekszosc, a to z kim rozmawiam czy nie to wy艂acznie moja sprawa, wiec po co poruszanie tego tematu, ja mam swoj rozum i do g艂upich nie naleze. Swoje wiem :) Tak wiec bez obaw z powazaniem Fifi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Fifi Ty jedna masz jaja!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Beti w sobot臋 by艂a na kam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Glorian si臋 pono膰 zakocha艂, czy偶by to by艂 pow贸d??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w piatek byla,a w niedziele sie powiesi艂a,nikt nie pisze glupot o takich rzeczach jesli nie wie na 100% !!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No to ulzy艂o mi ,偶e swoje wiesz fifi.Ale nie pisz prosze ,偶e masz wyj.. na to co co sie pisze bo jednak do fa艂szywca dzwoni艂a艣. I ma racje kto艣 kto pisa艂,偶e na Twoj temat pisali艣my tylko pozytywnie.I dziwi nas tylko to 偶e z tym p贸艂g艂owkiem sie zadajesz.Nie ba艂abym sie pisac tego pod kamerk膮 bo niby czego sie ba膰.Jak sam piszesz to tylko internet.ale nie chce mi si臋 bawic w kupowanie kredyt贸w itp. chcia偶 czasami by艂am bliska tego kiedy Mariola popisywa艂a sie.Ale ona sama podaje link do tej dyskusji wiec po co to robi? Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
79sebak schowaj te obwis艂e cyce!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To pewnie Ba艣ka, ona niedaleko mieszka) A takie tematy rozchodz膮 si臋 migiem po okolicy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Beti67 50 l / het / 182cm / 95kg / 18cm 50 l / bi / 166cm / 58kg / D S艂upskPomorskie, Poland Aktywni 7 godzin temu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
buahahaha "Z_wami_zawsze: hahaha ten co pisze na kafeteriroz******la mi system hahaha". Mariola jaka ty t臋pa jeste艣! To nie jedna osoba tu pisze. Podpis jako "go艣膰" oznacza, 偶e ludzie anonimowo pisz膮 - tu pisze kilka os贸b, ty prostaczko!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moze maz zaglada艂 czy o tym sie tu cos mowi,przykre...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Prawda jest taka, jezeli ludzie sa fa艂szywi, to z nikim nie powinnismy prowadzic konwersacji bo kazdy jest fa艂szywy. Tylko nie kazdy sie z tym ujawnia , czasem to wychodzi po jakim艣 czasie. Wiec nie piszcie o fa艂szywcach ze zbiornika, bo kazdy ma cos za ko艂nierzem. Tak rozmwia艂am z Mariola owszem, ale nie jest to moja kolezanka czy przyjaci贸lka ktorej zwierzam sie ze swoich problemow zyciowych, tematem przewodnim byl ten czat tutaj, zreszta nie istotne. Tak wiec patrzcie wszyscy na siebie nie oceniajccie innych,a jak juz chcecie oceniac to miejcie to we w艂asnej g艂owie szkoda nerwow na p*****loty :) Pozdrawiam Fifka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiecie co, w膮tpie aby m膮偶 w szoku wchodzi艂 na zb, to sciema

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to nie jest sciema ! idz berci zapytaj ! choc lepiej by bylo gdyby to byla nieprawda...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jaka bercia ??? muszla ?? jej to nie wierze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
fifka my rozumiemy ,偶e to nie przzyjazn( bo偶e bro艅 przed tak膮 przyjaci贸艂k膮) tylko widzisz te kilkana艣cie os贸b ,ktore pisa艂y o Tobie nie mo偶e zrozumiec ,偶e po tym co ta gnida wypisywa艂a Ty sie do niej w og贸le odzywasz.Takie co艣 jak to co艣 trzeba zgnie艣膰 butem i tyle.Pozdrawiam i ko艅cz臋 ten watek heheh :)

Udost臋pnij ten post