Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 92

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość
ja to ciekaw jestm, gdzie cały czas podziewa się córka tej rudej tirówki co r=to jezdzi po całym swiecie ze starym -młodym,bo gnojek 25 lat ma,a gdzie to dziecko w tym czasie?? raz jak był na kam w domu z wywaloną cipą, to jej córka stała w kuchni, kurwa co za patola! a gębę ma laska jak rozklepana

Gość gość
No dokładnie kredyty zniszczyły wszystko. Szkoda, bo kiedyś fajnie było, a teraz fałsz, obłuda i zakłamanie. Jeden drugiego w łyżce wody by utopil. Płoty i nic więcej. Chyba Muszla najgorsza z tym swoim głupim mężem. Pisać nie umieją, błąd na błędzie, ale wszystkimi się interesują.

Gość gość
Czy ktoś mi powie czy 79sebak jest chory? niepełnosprawny? Dlaczego leń nie pójdzie do pracy nie zarobi na rodzinę tylko żonie każe k***ić się na zbiorniku? Przecież to młody facet a juz taki leń.

Gość gość
gość dziś ci ludzie to patrzą i się dziwią jak tak ebniętym można być i swoje prywatne życie wszystkim pokazywać, pozdrawiam

Gość gość
Niech mi ktoś wytłumaczy czy 79sebak jest niepełnosprawny,ma grupe inwalidzką ? Dlaczego młody byk nie pójdzie do pracy i nie zrobi na rodzinę tylko każe swojej babie c**e pokazywac na zbiorniku?

Gość gość
dla beki ich oglądają,i aby mieć co pózniej pisać na priv:P

Gość gość
jakoś nie widać żałoby po beti na kamerkach :) jej znajomi piszą wesoło pod kamerkami :)

Gość gość
gość dziś kiedyś to w Niemczech byli sami ślązacy bo mieli tzw pochodzenie po rodzicach po dziadkach, teraz w de same gorole co mają pochodzenie chyba po owczarku niemieckim ;p

Gość gość
Piątki są z******te tylko trzeba ich dłużej posłuchać, fajnie gadają a przeklina większość.

Gość gość
Czy wy jestescie normalni ludzie?? Weszlam z ciekawoci na ta strone zapodaj czy jakos tak. Madakra! Smierdzi prymitywem ze az oczy bola! Zglaszam ta strone do usuniecia. Wy hestescie tu wszyscy nienormalni! Nie wierze w to co tutaj czytam. Was naprawde obchodzi internetowe zycie innych ludzi? Co wy wlasnego nie macie? Mam wasza wizje taka ze jestescie wszyscy zakompleksionymi oblechami co nawet wlosow rano nie umyja, siedzivie i pierdzicie w stolki przegryzajac syf i walac sobie konia! Weszlam na kafe moze z 4 razy i ja juz podziekuje! Narazie

Gość gość
Poraz kolejny wypowiem się ogólnie w tym wątku w d..ie mam czy ktoś nas będzie hejtował czy nie nasz nick parka3033 już dawno wypowiedzieliśmy się na temat zarabiania kasy na Zaraz będę! wszystko w naszym blogu trafiłem na ta rozmowe przypadkiem bo właściwie to już się w ogóle nie logujemy na ZB zaczynając na tym portalu można było zerknąć na ciekawą erotykę prezentowaną na fotkach i filmach dawnych profili. dyskrecja jakaś była nie trzeba było sie obawiać że zaraz pół polski i berlina bedzie o was wiedziało .Oczywiście zawsze trzeba było uważać na tematy rozmów i niektórych nigdy się nie poruszało bo są sprawy prywatne o których nawet znajomym z sypialni się nie mówi. Dziś to wygląda zupełnie inaczej i każdego wolna wola . Beti betina czy jak o niej mówicie fakt sympatyczna kobieta, bynajmniej na kamerce takie sprawiała wrażenie wiec nie rozumie czemu tu wszyscy może prawie wszyscy wypowiadają się na jej temat i ci co mają złe jak i dobre zdanie jeśli chcecie uszanować jej osobę to zamilczcie i pomyślcie w zadumie a nie wywlekacie przy okazji różne sprawy .Zrobiła co chciała co uznała za słuszne ,może konieczne po prostu dokonała wyboru. Do reszty tematów odniosę się tylko w ten sposób krytykując innych zerknijcie również na siebie i zadajcie sobie pytanie jak bardzo różnicie się od osób którymi tu gardzicie, poniżacie przecież oglądacie ich na tych kamerkach skoro tyle o nich wiecie. Człowieka na poziomie ,kulturalnego raczej mało takie widoki powinny interesować bo zapewne ma wiele ciekawszych rzeczy ,spraw na głowie które w tym czasie może robić. Refleksja jest taka w sieci nie jest się anonimowym w dzisiejszych czasach wszystko jest na sprzedaż ,każdy to w jakiś sposób robi kwestia ceny i klasy .tu ludzie nie zmieniają się na lepsze co najwyżej na droższe .Pozdrawiam wszystkich

Gość gość
gość dziś a jaki powód podasz zgłaszając? Cała Kafetria to jeden wielki hejt :)i strona ma się dobrze

Gość 79sebak
W odpowiedzi na ubliżanie Mojej osobie i Mojej Żonie tutaj. Do wiadomości tych wszystkich anonimowych gości którzy nie potrafią się ujawnić. Oboje z Żoną jesteśmy osobami pracującymi, Żona obecnie jest na zasiłku rehabilitacyjnym po poważnej operacji kręgosłupa. Także osoby które nas tutaj oczerniają a nie znają nas to niech nie krytykują i nie obrażają , a spojrzą na siebie. Jest takie mądre przysłowie w czyimś oku drzazgę widzisz a w swoim nie widzisz belki. Ot może to będzie jakaś refleksja dla pewnych niepodpisanych osób. Ale szczerze w to wątpię. Masz Macie coś do nas ujawnijcie się a nie spod zasłony niezalogowani niewidoczni. Ale wiem wam tak wygodniej z ukrycia. A wiem dlaczego tak jest , po prostu nie znosicie krytyki ot tyle w temacie. Miłego dnia Życzymy wszystkim bez wyjątku. Pozdrawiamy

Gość gość
Brakuje jeszcze żeby ktoś napisał na końcu teletubisie mówią papa. Jakby nie ten wątek to bym nie wiedział że nie na te kamery patrzyłem tyle mnie patologicznych sytuacji ominęło. Ludzie wy k..... masochiści jesteście. Idziecie tam gdzie patologia a potem komentujecie jak to wasze poczucie estetyki zostało zgwałcone.

Gość gość
gość dziś TO BASIA MARCIN CZYLI BMG

Gość gość
Anioł i bestia o proszę ,jeszcze niedawno zawstydzona i ubrana się pokazywała a dziś już świeci dupą tylko patrzeć jak i ja Jacek będzie sprzedawał jak robił to z Marzeną , a może już oddaje ja w dobre ręce ?jak sam kiedyś powiedział podnieca go patrzenie jak mu babe pie*****olą

Gość gość
A ja mam polew z biski I jej orangutana.ta to c**e pokazuje non stop a na ciuchy nie ma.Posiada dwie kiecki czarna I biala dwa rozmiary za mala.kim jest jej facet zepozwala jej wyjsc z chaty wygladajac jak prosytutka.mdlosci biora patrzac na nich wiec juz nie patrze.Arek

Gość gość
Ta ruda tirowka to dopiero oblesna jest.a c****o I cucki jak kobiety po kilku ciazach maja.kim sa ludzie ktorym sie to podoba no kim?.fuj

Gość gość
Oj biedaku złóż maskę spawalniczą żebyś sobie od tej światłości oczu nie popsuł. Z ciekawości wszedłem i nic takiego tam nie ma. Reklamę im robisz czy chciałbyś ją a nie możesz jej mieć i głupoty piszesz. Każdy ma prawo być ubrany jak chce.

Gość gość
nknlk

Gość gość
gość dziś Od Anioła I Besti trzy kroki w bok.Babka wygląda rewelacyjnie a to zbiornik,gacie nikogo nie gorszą. Chyba tylko Ciebie dewoto.

Gość gość
Też to zauważyłem biska to ma tylko 2 kiecki z jakiegoś elastiku chyba to bistor z PRLu. Poza tym jest gruba i niezgrabna i chyba największa kredyciara. Ten jej facet to chyba jakiś niepelnosprytny.

Gość gość
gość dziś poczytaj sobie co to jest cuckold . nie znam ciebie ani ich ale przypuszczam po twojej wypowiedzi że gdyby takie coś nie istniało to nigdy byś nie ru..ł w trójkącie no chyba ze w prosektorium

Gość gość
revelka wróciła :) fifi urwicy dostanie hahah bo revelka zaj babka ;)

Gość gość
gacie nie gorszą baranie ale sprzedawanie własnej baby już tak ,więc ściśnij poślady bo jeszcze ciebie Jacek weźmie jak już tu brał z Marzenką kolesia hehehe :)

Gość gość
Szkoda,że Lostry nie ma. Fajna z niej babka,a coś dawno jej nie było. Konkretna Nie dała sobie w kaszę dmuchać .

Gość gość
gość dziś jak można mieć przyjemność że ktoś ci kochaną żone wali ????

Gość gość
do sebak......nie było by ataku na Twoją małżonkę jakby nie dowalała cały czas mama92, co was to obchodzi co ona robi, karta się odwróciła .....ona atakowała mamę ją atakują ludzie ze zbiornika,,,,,i co ??? fajne uczucie być najeżdżaną ???????

Gość gość
Rewolucja jak nie robi jazd i nie przeklina to fajna babka.Lata swoje ma ale zawsze ubrana estetycznie,ladnie,schludnie ma w domu.Widac,ze jazdy z Olejnikowa i Kislowa olala i zalela sie schow.

Gość gość
A brzydka ta Sebakowa jak noc a jak sie kredytow doprasza,zachecac ja trzeba hahha juz desperat jej moze zeton dac