Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 92

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość
Dedektyw wiemy o tym i mimo to wolimy ja od wiekszosci kredyciar,jak napisala Sslepa,oszustka a co tam haha my z Ewa tez oszustki.Dajcie spokoj z mama bo ona nikogo nie interesuje,niech siedzi i zbiera.

Gość gość
szeptx: pa wioleta_40: ale mnie to lotto wioleta_40: nie obijają zasłuzyła to bedzie miec wioleta_40: nie ******lam sie słownictwo i ortografia szkoły specjalnej

Gość gość
detektyw daj na luz, my mamę lubimy, więc spadaj z tymi tekstami

Tylko problem jest jeden, jeśli pozwolimy na zbieranie takich oszustek to czy osoba która się nacięła zechce pomóc osobie która naprawdę tej pomocy potrzebuje?

Gość klepiący konia konrat
Ale ja nie wiem gdzie to znaleść. Pomóżcie podpowiedzcie gdzie są najlepsze akcjie bo teraz to nawet Ryśki się nie pokaujom a szkoda bo ta drabina w łazience była fajna. Ten koleś co to żubry zamiast bimbru wali jak tam wejdzie naj****y to w nią wypier.... i se guza nabije. Czekam cierpliwie na to skoro nie ma przy czym konia klepać

Ja się już wypowiedziałem, poobserwowałem, poczytałem, sam się już naciąlem i nie pozostawię wątpliwości nikomu, że to oszustka jest i powinna zniknąć stąd i ze zbiornika i innych jeśli jest. Myślę, że nikt nie chciał by zostać oszukany kiedykolwiek.

Gość gość
Detektyw32 dziś jak będzie potrzebować to do mopsu, a my mamie i tak będziemy dawać i uj to kogoś obchodzi walnięte zazdrośniki

Gość gość
detektyw skończ już.Chcemy to dajemy.Lepiej Jej niż tłustej Sebakowej.

Gość gość
muszla siedzi i udaje ,ze myśli

Gość gość
cała patola u berci juz lolka tłusta jest u niej

Gość klepiący konia konrat
Dajta spokuj z mama92 lepiej dajta na ryśkuw bo im chyba ostatnia rzaruwka w tej ich piwnicy padła i teraz ciemność widzę a ja che ójżeć jak ten ich gośç w tą drabinę w********a. Dalej dawaç im na rzaruwki. Kufa nic ciekafego na tym zbiorniku rzadnej młodej cipki same jakieś stare i jak ja mam konia klepać

Gość gość
Ale muszla jaki ma wytrzeszcz :))

Będziecie jej dawać by zrobić na złość tym co nie lubią oszustów czy dlatego, że uwierzyliście w jej piękne bajki i smutne minki?:) Aż tak jesteście naiwni czy po prostu wściekli, że dajecie oszustce ale twardo wierzycie, ze jednak jest postrzebująca? Spoko nie wnikam. Trochę mi was żal, ale może z czasem coś zrozumiecie wreszcie. Oby szybko:)

Gość gość
pojebana berci jaka zdenerwowana hahahahha bercia wyczysc paznokcie wiesniaro

Gość gość
ja daje mamie i bede dawała bo ją lubie i tyle a zazdrosnice w dupe niech sie gryzą :)

Gość gość
bercia dostała szału hahahhaha

Zbiornik to portal erotyczny w którym są kredyty to chyba logiczne skoro admin sobie tak to stworzył. Każdy daje kredyty wedlug swojego uznania. A tak w ogóle gdyby nie te kredyty to wierzcie mi nie byłoby tu polowy jak nie wszystkich osób na takim portalu. Portale erotyczne nie są miejscem dla oszustów i żebraków no sorry.

Gość gość
a ryski jusz sie nie pakują?

Gość gość
A Ryśkowi prąd odcięli że ciemno u niego?

Gość gość
czy Wy słyszycie wiolete_40 ?????? boszeee co za szambo

To mam pomysł nie dawaj jej kredytów ale oddaj jej swoją pensję na ktora pracujesz zeby ona nie musiala pracować by moc balować. Jak można lubieć kogoś kogo się zna z kłamstw i mydlenia oczu no chyba ze jest twoim autorytetem co do sposobu zarabiania:))))))) ale to by byla masakra.

Gość gość
hanysowa pijaczka wciąz u nich siedzi , ąska powinna to pogonić

Gość gość
Dedektyw,zacznij czytac ze zrozumieniem.Wiemy,ze sciemnia ale dajemy na zlosc takim jak Ty i inne Sebaki.Vip n klupie na jakiejs zapadlej wsi haha to juz moze tylko podniecac osoby,zyjace z 500+Lzy mi ze smiech leca...Vip to tak samo jak tutaj maja konta Vip.Jakie kluby takie Vipy.

Gość gość
a co i gdzie mówi wioletka?

Gość gość
Nie odcieli rzaruwka im chyba padła. Prubowałem prosić o zbiurkę na nową ale chyba oni pieniedzy mają dość. Widać że znaleźli nową rzaruwkę. kurna no zamknyli łazienkę

Gość gość
Bilans z lipca zazdrosna maciora sebakowa wstawiła na 100% ciągle to u siebie na kam wstawiała.oj ciężko jej przełknąć że nawet c**a zarobić nie może....ha ha

Gość gość
na kam wiola nawija....to co kroser też ją walił hahahhahaha że zawiodła się na nim ;p

Czytam i oczom nie wierzę jak nisko trzeba być by zyć po to, aby komuś na złość robić i nawet wspierać w tym oszustów. Kurde Powiem jak mama92 szok co za ludzie szok:)))))))) pozdrawiam tych, ktorych radościa zycia jest wkurzanie innych poprzez mama92 hahahahahahahahahahahh masakra szok co za ludzie szok:)))))