Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Singielki jak spędzacie wewkendy?

Polecane posty

Gość gość
starzejesz się i dlatego patrzysz na nich przychylniejszym okiem? ile lat? x Mam 27 lat, myślę, że jeszcze się nie starzeję. Co do potrzeb, to nie muszę badać hormonów, wszystko w normie, po prostu niektóre kobiety nie mają ochoty na częsty seks i nie chcę męczyć jakiegoś faceta (ani siebie) jakimś tam "bólem głowy" czy innymi sposobami odmowy.

Nie nic nie jest złego tylko byłam tam już kilka razy i chciałabym pójść do innego klubu ale i tak nie mam z kim:/.Poza tym w Dekadzie same starocie jeśli chodzi o muzykę ..

Gość 33 lataaaaa
nie,14.18 to nie ja

Gość gość
Wszystkie jesteśmy jedną singielką. A jak wszyscy są jedną, to znaczy, że to jedna wielka, a jak wielka, to wiadomo, nikt nie chce

Gość do gość 2016 09 04 16 38
ale jestes puszczalska

Gość gość
Przyczyna singlowania nie musi być brak wyglądu.Rozejrzyjcie po swoim mieście ile jest par gdzie gdzie ludzie wyglądem nie grzesza.

Gość gość
Kardulaki a może wyskoczymy razem na Mazowiecka skoro Dekada Ci się znudziła. Chętnie bym gdzieś wyszedł za tydzień lub dwa? Co Ty na to? Nie pisze tu za często ale jutro wieczorem zajrzę.

Gość gość
ja wrocilam z gimnastyki bylam z kolega niestety on nie jest mna zaintersowany ja nim tak

Gość gość
Jak singielki spędzają weekend. Normalnie. Najpierw uprawiany fitness, dzoging, jazdę konną i łyżwiarstwo. Później rozwijamy się intelektualnie, kursy wszelakie i wszystkiego. Oczywiście musimy żyć na tej ziemi pośród ludzi którzy nie dorastają nam do pięt, mają nudne życie i nudne związki. Faceci wszyscy wygladaja okropnie, są zle ubrania i źle się wyslawiają. Kobiety ciągle tylko o dzieciach i pieluchach. Jakoś to wszystko takie nienaturalne i ohydne. Po kilku godzinach patrzenia na ten okropny świat idziemy pomagać zwierzętom. Zachwycamy się szczeniakami, bo mały szczeniak jeat fajny ale małe dziecko jest ohydne. Później dbamy o urodę. Bo stare panny sa najładniejsze na świecie, i w ukryciu smiejemy sie z tych zaniedbanych mezatek ktore musza obslugiwac pana i wladce. Oczywiscie chcemy kogoś poznać, najlepiej kogoś z zachodu bo oni sa z założenia lepsi, przystojniejsi i wogole. No ale żeby ktoś nam się spodobał to musi być spełnionych kilka warunków. Planety powinny ustawić się w odpowiednią koniukcje, wiatr wiać z określonego kierunku a on powinien stanąć nagle przed nami i zabiegać o nas. I uwaga. Jeśli nie będzie zabiegał znaczy ze jest głupi, noedpjrzaly i nie godzien nas. Lepiej przecież być samej niż z byle kim, a ze my jako osoby posiadające wysoki intelekt jesteśmy w stanie w ciągu sekundy określić czy ktoś jest kims czy byle kim. No i najważniejsze. Kobiety sa tlamszone, te wszystkie szczęśliwe mężatki tak naprawdę są zmuszane do szczęśliwości a zazdroszczą nam.

Gość gość
Dobre :D

Gość gość
singielki trzymajcie sie !!!!

Gość gość
singielki a czy uwazacie ze czujecie sie ok bedac singielkami czy chcecie kogos poznac? jak to z wami jest? czy singielka jest sie na zawsze?

Gość gość
Co to za słowo "singielka"? Szczególnie się pytam Pań wyczulonych na punkcie poprawnej polszczyzny.

Gość gość
Singielka to stara panna.

Gość gość
Singielka to stara panna, ktora sie puszcza i jest bardiej agresywna i nerwowa

Gość gość
dziś takkk :)

Gość gość
Z wyszczerzonym ryjem non stop bo szanse maleją.

Gość gość
one sa z tego dumne

Gość gość
w polsce mieszkamy więc mówmy po polsku, czyli stara panna.

Gość prawikzewsi
Mam 27 lat, myślę, że jeszcze się nie starzeję. Co do potrzeb, to nie muszę badać hormonów, wszystko w normie, po prostu niektóre kobiety nie mają ochoty na częsty seks i nie chcę męczyć jakiegoś faceta (ani siebie) jakimś tam "bólem głowy" czy innymi sposobami odmowy. x Skąd wiesz że masz w normie, normy są głupie bo zakładają że jedni mają duże potrzeby a drudzy małe ale dlaczego masz sobie nie zwiększyć skoro tak jest przyjemniej. A to i tak nie przeszkodą bo istnieją faceci z małymi potrzebami.

Gość gość
która z singielek umówi się ze mną na kawę

Gość 33lataaaaaaaaa
Ja nie jestem z tego dumna,ale też nie użalam się nad sobą,bo to nic i tak nie da.:)

Gość gość
Singielki jak spedzilyscie poprzedni sobotni wieczor

Gość gość
Byłam na imprezie, posprzątałam dom, ugotowałam sobie coś Azjatyckiego i tyle

Gość gość
Rozwiązywałam zadania matematyczne, wieczór spędziłam na rozważaniach filozoficznych a przed snem jeszcze strzeliłam zadanie z fizyki kwantowej.

Gość 33lataaaaaaaaa
posprzątałam zrobiłam obiad,umyłam okna....odwiedziłam rodzinę, byłam na działce:D

Gość gość
dziś x poważnie???

Gość gość
lubie tu czasem zagladać śmieje się, a nie dokucza wam samotność czujecie sie z tym dobrze???

Gość 33lataaaaaaaaa
az czego tu się śmiać? zaglądasz tu z nudów,więc pewnie sam masz nudne zycie:p skoro docinanie innym sprawia Ci radość:P