Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie jakieś pomysły.

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co robić. Moja mama we wtorek idzie do szpitala na zabieg, no i później nie będzie mogła chodzić do pracy przez 3 tyg. Niech to nie brzmi źle, martwię się o mamę, ale mama jest tym przejęta (nie dziwię się) i tak jakby na mnie spadło to, żeby pomyśleć tez o przyszłym miesiącu, wiecie wydatki, rachunki.. Ja nie zarabiam, w tym roku skończę 17 lat. Od tego roku szkolnego chodzę do liceum zaocznego, ale mam taki "swój program" który realizuje i uczę się sama w domu.. To jest pierwsza klasa i dopiero zaczynam te wyzwanie "uczę się sama", dlatego nie mam jak iść do pracy, żeby chociaż było trochę tych pieniędzy.. Jest 3 września, a mojej mamie już się kończą pieniądze.. Nie wiem co i jak to będzie.. Nie wiem co robić. Nie wiem jak pomóc mamie.. Nie wiem.. Mam ochotę wyjść z domu i po prostu uciec.. No, ale nic by to nie dało, więc jak wy radzicie sobie w "kryzysowych sytuacjach"?

Gość gość
jak chcesz to mozesz sprzedac swoje cialo mi to ci zaplace :D

Gość gośćlaluna
Ja uciekalam do czasu,teraz spie przy ukochanym mezu,jestemtu gdzie moje miejsce

Gość gość
22:05 Tsa napewno! Może i nie wiem co robić, ale nie jestem aż tak zdesperowana gośćlaluna dlatego jestem zdania, że problemy się rozwiązuje, a nie ucieka