Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wyczuwacie cudze emocje na odległość?

Polecane posty

Gość gość

Nawet gdy ta osoba jeszcze nic nie powie. Pytam bo ja mam tak z kilkoma osobami. Mam wrazenie jakbym byla naga, często mówią cos co mnie zwala z nóg , tak jakby wiedzieli o mnie więcej niż ja sama.

Gość gość
wyczuwam

Gość gość
jak to robicie?

Gość gość
tak bardzo często

Gość gość
Tak.

Gość gość
Tylko raz tak miałam dawno dawno temu.

Gość gość
To że myśli a w jaki sposób dobrze czy źle to nie. To że ktoś rozmawia wtedy rozpalało mi Uszy

Gość gość
W amerykanskiej armii porozumiewaja sie myslami wystarczy ze żołnierz zamruczy albo powie cos w myslach a kolega odbiera to jako wyraźny glos Urzadzenie jest tak male ze mozna je nawet wszczepic pod skore wtedy nawet po stracie hełmu nie traci kontaktu z innymi oglądałem program na discovery Mowili ze ta technologia jest jeszcze badana i udoskonalana.

Gość gość
Tak. Ja to mam. Jak spotykam osobę ( nawet taką, której nie znam ) - zanim się odezwie wyczuwam w jakim jest nastroju a nawet, że 'coś ją gryzie" tj. ze ma problem.

Gość to to tak a jak to
tylko raz ktoś powiedział mi jaka jestem naprawdę, to był chłopak, zrobił to po kilku minutach znajomości, podobno robił tak ze wszystkimi. Natomiast jeśli chodzi o telepatię to wiem kiedy ktoś myśli o mnie, wiem kto to i jak intensywnie rozmyśla. Wiem to. Zostaje jeszcze jedna kwestia, otóż zdarza mi się przypomnieć o kimś, pomyśleć o osobie, ktorej nie widziałam od dłuższego czasu i jeszcze tego samego dnia lub nazajutrz spotykam tego kogoś :) Swoiste avviso. Dusza zamieszkuje umysł. Hehe ide stąd.