Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Było super... i zerwała

Polecane posty

Gość gość

Cześć, byłem w związku z dziewczyną, było cudownie.. chociaż czasami zachowywałem się zbyt nachalnie, cały czas chciałem z nią rozmawiać, pisac itd. Planowałem też z nią wspólną przyszłość, czego ona się bała. Przyjechałem do niej żeby poznac rodzinę, było dobrze, nie nawaliłem i raczej mnie polubili, spędziliśmy razem cudowne chwilę, dogadzaliśmy sobie, wspólne długie rozmowy, to co zawsze praktycznie, myślałem że jest już super.. aż dwa dni po moim wyjeździe napisała że to koniec, że boi się angażowac w związek, że przeraziło ją to jak planuje z nią przyszłość. Zrozumiałem gdzie popełniłem błędy, nawet jej to wyjaśniłem, że gdybym cofnął czas, nie było by takiej presji, i opanował bym się z kontaktem. Nie błagałem ją o powrót, bo to nic nie da, przyznałem się tylko do błędów które zauważyłem w momencie rozstania.. moje pytanie, jak zachować się w tej sytuacji?

Gość gość
Dla mnie to jest lekko powiedzieć "chore". Gdy była u mnie jakieś trzy tygodnie wcześniej, było cudnie, jak wyjeżdzała to mi się przyznała że płakała dwie noce z tęsknoty, miałem do niej przyjechać za trzy tygodnie na parę dni, poznac jej rodzinę.. tak jak opisywałem, było super.. i nagle mi piszę że już mnie nie chce? Odkochała się w trzy tygodnie ? Chociaż płakała po nocach? Cięzko mi w to uwierzyć, przyjaciele mi mówią, ze może ktoś coś jej nagadał, ale wiem ze to też moja wina, z tym planowanie itp. (Jest młoda, ma 18 lat dopiero) nie wiem jak do niej dotrzeć, nie wiem czy nie będzie dobre jak schować się na tydzien, i zero kontaktu, a kontakt ciągle mamy

Gość gość
A anal był? Jak nie to się nie liczy jako związek

Gość gość
Ktoś coś doradzi ???