Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aparat na zęby Clear Aligner

Polecane posty

Gość gość

Witam! Czy ktoś z Was stosował leczenie wady zgryzu metodą Clear Aligner na terenie warszawy? Interesuje mnie jak to wychodzi mniej więcej cenowo? I nie ukrywam, że zależy mi raczej na tanim leczeniu.... Pozdrawiam! :)

Gość gość
Moj ortodonta odradzal clear aligner bo nie mozna przy tej metodzie modyfikowac leczenia w trakcie. Najskuteczniejszy jest zwykly metalowy aparat.

Gość gość
Rozumiem :) Jutro jadę do ortodonty, zobaczymy co mi powie :) Początkowo chciałam poczytać opinię ;)

Gość gość
ja miałam krygowany zgryz tradycyjną metodą i chodziłam do pani doktor z gabinetu Ortoprotex Joanny Ślusiewicz, która od razu na wstępnej wizycie przedstawiła mi harmonogram leczenia, dostępne typy aparatów, przedstawiła wady i zalety każdego z nich oraz półkę cenową. To było dla mnie bardzo profesjonalne podejście, więc wybór tak na prawdę sama podejmujesz.

Gość gość
hmmm... generalnie ja bardzo dużo czytałam o rodzajach leczenia, aparatach i opiniach lekarzy, wiecie jak jest jak ortodonta coś schrzani to każdy napisze o tym w necie. Co do clear aligner nie mam zdania, ale przy wyborze przede wszystkim kierowałam się też tym, żeby gabinet był cały czas czynny a nie tylko jak są pacjenci, bo jak coś uwiera i rani dziąsło lub polik to jest to sprawa na cito.

Gość Serissa
W moim przypadku metoda ta okazała się strzałem w 10. Bardzo fajnie to moja ortodontka poprowadziła, jestem w pełni zadowolona. Mogę polecić sobie sprawdzić p. Annę Henschke w sieci, ma sporo pozytywnych opinii, a leczy właśnie dwoma metodami. Przy ortodoncji moim zdaniem wybór metody to jedno, a wybór osoby, która tym wszystkim pokieruje to druga sprawa.

Gość karina

metalowy aparat jest najlepszy. Poczytaj sobie dlaczego.