Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goaachaaaaaaaaa

problem z mezem i tesciami trampolina

Polecane posty

Gość goaachaaaaaaaaa
dobranoc frajerki to było prowo:D

Gość goaachaaaaaaaaa
idę spać bo zaraz mama zobaczy, a jutro mam pytanko z przyrody :) papa

Gość gość
Idiotka

Gość gość
Oczywiscie ze bym sie nie dorzucala. Jeszcze po polowie kwoty sobie zazyczyli, dobre sobie :D ich dziecko mialaby trampoline non stop i jej/jego koledzy, kuzyni tez by z niej korzystali za "darmoche" tak? Niezle, wymyslic sobie zabawke dla dzieciaka i znalezc idiotow co to w polowie zfinansuja haha

Gość goachaaaaaa
Chciałbym zobaczyc wasze minki.swoja droga byla u nas taka sytuacja w rodzinie. Wymyslila ja ciotka...psychicznie chora.Naszczescie nie znalazla poparcia. Trzeba byc kretynem by nakazac komus finansowac zakup z ktorego ktos bedzie tylko sporadycznie korzystał:D

Gość gość
dla mnie to już przesada - finansować komuś trampolinę.... u nas w rodzinie prawie każdy ma trampolinę już i nikt nie kazał się komuś dokładać do zakupu.... trampolina będzie wyłącznie na działce szwagierki więc z jakiej racji autorka ma dokładać się po połowie do czegoś-co nigdy nie będzie jej a później szwagierka sprzeda trampolinę i już widzę jak zyskiem dzieli się na pół z autorką....:-D

Gość gość
dziwna z was rodzina ale wiem ze takie sa, moim zdaniem, za późno reagujesz, wtedy kiedy usłyszałaś te ofertę trzeba było reagować. Pytać konkretnie: ile kosztuje, ile chcą abyś sie dołożyła, dlaczego uważają ze powinnaś, dlaczego nie myślą o pieniądzach jak dajesz im rzeczy po swoim dziecku, a jak nie dołożysz to czy bedą twoje dziecko trzymać na sznurku aby nie korzystało, czy jak sie zepsuje to bedziesz tez płacić za naprawę i przechowywanie, jak córce sie znudzi to czy odkupią od ciebie twoja polowe, czy uważają ze ich na to nie stać, czy uważają ze was na to stać? Otwarte pytania i konkretne odpowiedzi. Potem wracasz do domu i przemyślisz sprawę. Oraz prosisz aby na przyszłość jak bedą chcieli dziecku kupić konsole to niech nie proponują abyś sie dołożyła bo twoje bedzie tez grało jak przyjdzie. Zapytaj czy piłkę w która grają dzieci tez już wycenili.

Gość gość
Autorko,dobrym pomysłem byłoby by dziadkowie kupili wnuczkom trampolinę z jakieś okazji i po kłopocie. Radość dla obu wnuczek np.z okazji dnia dziecka i czy tez Mikołaja etc...

Gość gość
powiedz, że dołożysz, ale dopiero jak uzbierasz sprzedając na allegro ubranka po Twojej córce.