Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobić by wyglądać jak Ewa Chodakowska?

Polecane posty

Gość gość

podoba mi się ciało Ewy Chodakowskiej i marzy mi się by tak wyglądać. Sama jestem szczupła ale bez żadnych mięśni. Chciałabym nadal być szczupła ale mieć zarysowane mięśnie jak ona, nie chcę by mi się rozbudowały. Czy wystarczy ćwiczyć w domu jej zestawy czy potrzebne są ćwiczenia z obciążeniami?

Gość gość
zamontować sobie silikony i wykupić karnet na siłke

Gość gość
cwicz tyle co ona ,tyle ,ze to nierealne bo to jest jej praca. Ona laczy przyjemne z pozytecznym ,bo jej praca polega na ciaglych cwiczeniach do tego nie ma dzieci ,tylu obowiazkow i ma kase.Normalne kobiety musza pracowac ,ogarniac dzieci ,dom i cala reszte wtedy nie jest to realne by poswiecic cale swoje zycie cwiczeniom

Gość gość
ludzie przeciez ona wiekszosc dnia jest na silowni ,co tu sie dziwic to jest jej zycie.Nawet faceta ma takiego z ktorym pewnie ciagle cwiczy .

Gość gość
Autorko, ale ona nie ma zarysowanych mięśni tylko już rozbudowane - szczególnie na brzuchu, który szczerze mówiąc staje się nieatrakcyjny. Reszta jest ok, ale brzuch jak dla mnie masakra. Musisz poświęcić sie dla ćwiczeń w zupełności. Nie robić nic, tylko ćwiczyć i mieć zajoba na tle zdrowego żarcia. Zobacz ile ona ma czasu. Nie ma dzieci, nie sprzata, nie gotuje (potwierdzone z pewnego źródła) życie jak w madrycie

Gość gość
przeszczep sobie łeb od konia i włala:D

Gość gość
Zazdrośnicy. Mnie się ona strasznie podoba, marzę aby mieć taką kobietę.

Gość gość
Szczękę ma rzeczywiście końską

Gość gość
no tak, ale takie kobiety chcą facetów podobnych do siebie, wysportowanych, ambitnych, itp itd

Gość gość
a poza tym naprawdę chcesz taką kobietę, która nie ma dla ciebie czasu, nie ogarnie niczego w domu, dzieckiem tez się pewnie nie zajmie...

Gość gość
Mnie sie wydaje, że dużo zależy również od organizmu. mam ładnie umięśniony brzuch (oczywiście nie tak jak ona), choć wcale bardzo dużo nie ćwiczę. Podobnie z ramionami. Przyglądam sie na siłowni dziewczynom, o których wiem, ze dużo ćwiczą, i nie mają tak zarysowanym mięśni na ramionach jak ja.

Gość gość
Ale niektóre z was są wredne, a raczej zazdrosne frustratki. Ciekawe jak wy wygladacie i jakie macie gęby.wolałabym mieć końska twarz niż ryja jak schabowczak i potrójnym podbrodkiem i pachy zapocone od wiecznego sprzatania, ogarniania dzieciaków i domu. Osobiście uważam, że Ewa jest bardzo atrakcyjna i ładna kobietą. Piękne ciało, zadbana młodo wyglądająca twarz. A teraz autorko do ciebie. Polub jej profil na fb, czytaj codziennie posty kobieta naprawdę potrafi podnieść i zmotywować człowieka. Kup jej plyty, jeśli cię nie stać oglądaj na yt, skoro jesteś szczupła świetny będzie dla ciebie Skalpel. Ja sama jestem matka, żoną i mam obowiązki. Te które uważają, że nie da się pogodzić ćwiczeń z domowymi obowiązkami są w bledzie. Program to tylko 40minut większość z was 3x tyle poświęca na leżenie na kanapie i wpier...dalanie czekolady.

Gość gość
Ja mam dwojke dzieci rok po roku, w pracy zaiwaniam jak maly gucio, az czasami sniadanie przynosze do domu, po pracy ogarniam dom, dzieci, sprzatanie, pranie itd, ale cwicze 6 dni w tygodniu (niedziela wolna), rano 170 brzuszkow, po poludnie 70 pompek i wieczorem jeszcze cwiczenia na brzuch, talie i rozciagajace, jak mam czas to czasem jeszcze biegam po pracy, jestem zadbana szczupla, uzywam roznych kosmetykow, z 2 razy w miesiacu chodze do kosmetyczki. Mozna miec zapiernicz z dwojka dzieci, praca i ogarnianiem domu i mozna jednoczesnie byc zadbana kobieta ? Po moim przykladzie widac, ze mozna, dziewczyny uwierzcie w siebie !!!!!

Gość gość
Nigdy nie jest za pozno by pracowac jako trener. Ja zostalam nim a takze zostalam dietetyczka po skonczeniu 30-tki jak mialam juz odchowane dziecko. A zajelam sie tym bo raz ze schudlam po urodziny dziecka OK 25kg i na silowni sporo dziewczyn pytalo o rade co ma robic. Dwa ze wypalilam sie w mojej dotychczasowej pracy. Takze idzie mi juz szosty rok i spelniam sie w tym niesamowicie. Zwlaszcza ze nie jest sztuka wygladac jak Chodakowska czy Lewandowska ktore byly szczuple od zawsze i troche sie zbudowaly. Osiagnac podobna forme jak sie ma dziecko albo bylo grubym to jest to. Ja szacunek mam np do Saganowskiej (zony tego pilkarza) bo to w niej mozna znalezc inspiracje. Tylko ze to od mediow zalezy o kogo lansuja. Szkoda bo dla kobiet z nadwaga sa o wiele lepsze inspiracje niz te dwie panie co nie maja pojecia co oznacza walka nadwaga przy jednoczesnym wychowywaniu dzieci.

Gość gość
09:11 a gdzie w tym wszystkim twój stary? Ma w doopie chałupę i dzieciaki i wszystko na twojej głowie. Gratuluję wyboru byka rozpłodowego

Gość gość
9.11 wiadomo ,ze mozna dbac o siebie tylko autorka nie o to pyta.Autorka pyta jak wygladac jak Chodakowska a to duza roznica,czytanie ze zrozumieniem sie klania.

Gość gość
Jak zaczęłam rok temu siłownie to na treningi przychodziła pewna babka. Ciało hmmm no bardzo przeciętne. Tu fałdka tam fałdka. Teraz mogę śmiało powiedzieć że laska wygląda prawie jak chodakowska. Laska ćwiczyła 2x w tygodniu z trenerem, ile bez niego nie wiem. I wiem że on rozpisywał jej jakąś dietę specjalną. Po ponad roku laska wygląda NIEZIEMSKO.

Gość gość
musisz miec niezle zryty beret skoro chcesz tak wygladac...

Gość gość
dziwne ja bez cwiczeń tak wyglądam tylko mam lepsze biodra

Gość gość
Po ponad roku laska wygląda NIEZIEMSKO. i co to za zycie, ciągle dieta, ciągle cwiczenia- wiem bo ćwiczę od kilku lat 6-8 godzin tygodniowo i juz tym rzygam. a i tak zeżra ją robaki po smierci

Gość gość
To na ch*** to robisz skoro tym rzygasz?

Gość gość
To na ch*** to robisz skoro tym rzygasz? taka praca, zawodowy sport

Gość gość
końska geba, silikonowe cyce, brak talii, serio chcesz tak wyglądać? jedyne co ma fajne to nogi, łydki i pupę. Ale tylko jak stoi z tyłu, bo z przodu widać że ona nie ma talii. Poza tym jej zdjęcia są strasznie retuszowane, zobacz na starych zdjęciach jaki prosty kloc bez talii figura faceta, a potem zaczęła retuszować zdjęcia i sobie talie robi :)

Gość gość
14.26 widac, ze zazdrosc cie zzera gruba beczko dlatego tak zjadliwy komentarz nisalas, ja podziwiam taka kobiete a ty siedz dalej na grubym dupsku i wpeprzaj lody a szczuply maz niech zapieprza

Gość gość
Ale to czy ktos ma talię czy nie, to cecha wrodzona. Jestem szczupła, ale w normie, mam płaski brzuch i żadnych boczków, ale talii nie mam. Jestem prostym klocem, jak to nazwał ktos wyżej i tego nie przeskoczę, taka moja "uroda". Autorko, przy takiej figurze oprócz ćwiczeń ważna jest również dieta. Trzeba mieć nienaturalnie niska jak na kobietę zawartość tkanki tłuszczowej. Za tym stoi dokładnie ułożony jadłospis, ilość tłuszczów, białka i węglowodanów liczona niemal co do grama. Wątpię, abyś sama, bez profesjonalnego trenera i dietetyka poradziła sobie. Ale nie chce cię zniechęcać. czytaj o właściwym odżywianiu i ćwicz. nawet jeżeli nie będziesz wyglądała tak jak ona, to na pewno twoja sylwetka sie poprawi.