Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ja przeprosić?

Polecane posty

Gość gość

Poklocilem się z narzeczoną. Jesteśmy razem 4 lata. I to dzięki niej. Bo ze mną ciężko czasem wytrzymać. Moja narzeczona jest wspaniała i ma a może miała dużo cierpliwości do mnie. Ostatnio zmieniłem pracę (delegacja)więc miałem dla niej mało czasu. Nigdy nie byłem facetem który ciągle pisze i dzwoni. Ale teraz praca ograniczyła kontakt do kilku sms dziennie. Max 10... Wiem że to mało. Teraz to zrozumiałem. Wcześniej mówiłem jej że mi głowę zawraca p*****lami. Często podnosilem na nią głos. Teraz ona nie odbiera nie odpisuje. Jedynie napisała że zwykle przepraszam nie wystarczy. Macie jakiś pomysł? Nie mam z nią kontaktu od 4 dni.

Gość gość
ale za co masz przepraszac? Nie rozumiem? Że nie pisales jak byles w delegacji? Laski mysla wtedy, ze jestes z inna...

Gość gość
Urwij se łeb i wrzuć do kibla lżejsza rada zaszyć mordę

Gość gość
Nie za to że byłem w delegacji tylko za to że faktycznie wolałem obejrzec tv albo pójść spać. Pracowałem od 7do 19. W tym miałem przerwy...mogłem poświęcać jej więcej czasu. Rozmawiać z nią. Pisać. Ale zawsze się wykrecalem. Było mi wygodnie...

Gość gość
To zdopcaj na delegacje ma rację ze milczy a nawet jak milczeć przestanie to wszystko przemysli i i tak da ci kopa. Zatem spływaj i nie nudz.

Gość gość
Potrzebuje pomysłu na przeprosiny. Chce ją zaskoczyć.tylko o pomysł mi chodzi a nie o docinki.

Gość gość
kwiaty i juz, ale chyba nic z tego nie bedzie... Sama jestem kobieta... Ona chyba nie chce z Toba byc

Gość gośćasawaq
Po co ja przepraszasz ,widac nie miales potrzeby do niej dzwonic nie teskniles wiec to zrozumiale ze jej nie kochasz ,wiec nie rob jej zludnych nadziei bo szkoda dziewczyny , ja z swoim mezem w ciagu jego 8h pracy sie kontaktuje czesciej a jestesmy razem 24 lata razem

Gość gość
Tęskniłem i tęsknię nadal. Dla mnie było ok. Ona pisała. Mówiła co u niej. Ja nie lubie opowiadać i się zwierzac. Kochan ja strasznie i nie wyobrażam sobie życia bez niej! Kwiaty są zbyt banalne. Wgl nie mam pojęcia jak ja namowic na spotkanie.

Gość gość
Nie daj sobie obcinać jaj. Kontakt macie dobry. Masz prawo być zmęczony, robić coś innego niż myśleć o niej albo z nią rozmawiać. Taki masz charakter, że nie jesteś wylewny i nie masz potrzeby. Normalna sprawa. Przy okazji - brakiem kontaktu cie testuje, czy dasz się jej manipulować i da radę wywrzeć na tobie presję być musiał właśnie przepraszać za nic.

Gość gość
Ok. Nie jestem wylewny... Ale nie było potrzeby się na niej wyzywac. Gdyby chodziło o brak czasu to by się odezwała. Ale chodzi o moją wrogosc i arogancje w stosunku do niej.

Gość Rurella
Miałeś szansę na fajną kobietę, olałeś więc ponieś tego konsekwencje. Osoba, na której polegała odwróciła się do niej plecami. Ona jest z tych kobiet, które na prawdę kochają, nie bawią się w udające obojętne zołzy, tęsknią, nie desperacko, tylko po prostu. Powinieneś się z tego cieszyć. Ogólne laski nie milczą za karę dłużej niż dzień, dwa to maks. Tutaj już raczej pozamiatane. Jeśli teraz pojawi lub pojawił się ktoś, kto dał jej dużo uwagi to możesz się pożegnać. Dobrze byłoby Ci tak. Masz TV, kup sobie królika, on nie potrzebują dużej troski. Mam nadzieję, że poczujesz jej brak i będziesz żałował do końca życia będąc niepotrzebującą Ciebie do szczęścia suką. "Jesteś to jesteś, a jak Cię nie ma...." Wiem jak ona się czuła i nie zazdroszczę faceta. Jedynak?

Gość Rurella
"Nie daj sobie jaj obcinać"? No, rzeczywiście bardzo męskie olewać swoją kobietę, zawodzić, siedzieć przed TV.

Gość gość
Nie jedynak. Mam 2 siostry. Wiem że mnie kocha. Zawsze mogłem na nią liczyć. Nie raz mi pomogła i nie raz mnie wspierala. Zawsze była dumna ze mnie i we mnie wierzyła. A ja zachowalem się jak du.pek. Myślałem że to ja mam ostatnie słowo do powiedzenia.

Gość różowa smurfeta
No i wszystko jasne wystarczy przeczytać ostatnie zdanie. Gow/no mnie to obchodzi. Nie masz czasu dla kobiety to spływaj hahaha będzie ktoś kto ma czas. Zaskoczyć ja chcesz? Ty już ja zaskoczyłeś tak ze lepiej się nie da wiec zmiataj! Pokazałeś swoje oblicze.

Gość gość
A nie wiesz że człowiek ma gorsze dni? Że uczy się na błędach?

Gość gość
Dobrze ci tak. Jak wolisz tv to czego odniej jeszcze chcesz????

Gość gość
Nie wolę. Miałem gorszy dzień. Pracuje 12h dziennie. Chyba odpoczynek też mi się należy? Prawda? Nie jestem robotem. Ale chce to naprawić.

Gość gość
To, że miałeś gorszy dzień, jestem w stanie zrozumieć. Ale to że podnosiłeś na nią głos? Baby bywają wredne i miewają swoje za uszami, ale dziewczyna to nie piesek, żeby na nią mordę drzeć. Ty jej nie szanujesz. Pewnie sobie teraz wszystko podsumowała.

Gość gość
Stres i przemeczenie robi swoje. Nie chciałem jej skrzywdzić. Proszę pomóżcie mi wymyślić sposób żeby ją przeprosić.

Gość gość
Hahaha nikt ci tu sposobu nie napisze ani żadnego pomysłu nie podda tylko sam musisz myśleć cwaniaczku. Co chcesz czyjś pomysł sobie przypisać jaki to ty jesteś przebojowy co? No to pudło! :D myśl, myśl bo czas ucieka :D

Gość gość
Seksu brak i juz nie daje rady to po paru dniach wreszcie będzie przepraszał z musu bo z musu ale przeprosi.

Gość gość
:)To się pisze smsa ze zmęczony senny itd itd ale wszystko ok itd itd co nawet minuty nie miałeś, to można napisać podczas oglądania tv albo na reklamie ale nie można pisać i dzwonić jak się inną zajmowałeś.:p proste :p

Gość gość
Nie zajmowałem się inną. Nie ma żadnej innej. Ona jest dla mnie najważniejsza i nigdy bym jej nie zdradził. Nigdy

Gość gość
Troche słabo. Nie możesz teraz do niej zadzownić?

Gość gość
Dzwonię. Nie odbiera.

Gość gość
A pojechać będę mógł dopiero w sobotę. Wtedy wracam z delegacji

Gość gość
:D ale pier/doli. tu to ma czas pisać ale do kobiety to już nie ma czasu ani siły bo taki zmęczony :D :D :D

Gość różowa smurfeta
Zdopcaj juz stąd.

Gość gość
Bo kobieta nie chce ze mną gadać. Nawazylem piwa to je wypije