Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Księżna Ana

Zdrada JEJ I JEGO..

Polecane posty

Gość Księżna Ana

To stało się już ponad rok temu, w maju, czerwcu? Związek jakby się wypalił, coś przygasło i doszło do zdrady z JEJ strony. Byli ze sobą wtedy około 3 lat i dotychczas wszystko wydawało się idealne, no może prawie, ale ogólnie było normalnie, jak to w kochających się związkach powinno być. Później ON dowiedział się, był czas kłamstw, wypierania się, płaczu i przeprosin. Wybaczył.. Podobno.. Po jakimś pół roku ONA dowiedziałam się od NIEGO, że odwdzięczył jej się tym samym. Zdradził JĄ w październiku czy listopadzie, ponieważ ponoć, jak tłumaczył, nie potrafił sobie z tym poradzić i myślał, że odgrywając się, poczuje się lepiej.. Poczuł się. Na krótko. ONA została z nim. Pracują nas sobą. Kto postąpił gorzej, czy mogą być razem?

Gość gość
oboje postapili zle.. Moga ale potrzebna terapia

Gość gość
tylko sex z wymianą partnerów !

Gość Księżna Ana
Znam tych ludzi dość blisko, więc trudno być tu obiektywnym. Z jednej strony oburza mnie taka zdrada z zemsty, totalnie egoistyczne rozwiązanie, jak będzie później? Z drugiej zachowanie dziewczyny, która błądzi w związku, nie wie, czy chce Tego czy Innego.. Takie zjeść ciastko i mieć ciastko. Teraz wszystko wychodzi na prostą,widać, że są szczęśliwi i planują nawet dalsze życie razem. A jeśli odezwą się demony przeszłości? Piszę, bo jedna z tych osób poprosiła mnie o radę, wiadomo,są wątpliwości, rozterki..