Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktos doda otuchy?

Polecane posty

Gość gość

Hej potrzebuje otuchy bo nie chce sie rozpasc na 100 kawalkow.. rozstaalam sie z narzeczonym.. jednak to nie facet z ktorym moge az do smierci zyc.. jestem rozczarowana, zla, smutna odeszlam od niego i zostawilAm nasz dom i wszystko co w nim wlasnymi rekoma przez lata stworzylam serce mi peka ..

Gość gość
powiem szczerze nie rozumiem cię babo jeżeli serce ci pęka za narzeczonym to po co go zostawiłaś? jak za domem czy był twój? czy jesteś materialistką? nie wiem dupa cię ściska bo był bogaty a ty dopiero teraz uświadomiłaś sobie że nie znajdziesz drugiego tak kasiastego?

Gość gość
Nie nie .. wszystkiego dorobolismy sie razem cale 3 lata na to pracowalismy.. firma wspolna udzialy 50 na 50 nie czerpalam od niego kasy !! Serce mi peka bo okal sie w chwili w ktorej byl mi najbardziej w zyciu potrzebny wypial sie na mnie i zostawil mi wszytsko na glowie.. a mianowicie mam brata 20 lat ktory ma male dziecko i Moja rodzina zawsze miala ciezko finansowo ale staralam1 sie mu zawsze pomoc jak moge .. Moja mama nie dawala juz rady mu pomagac on zarabia 2000 zl i akurat wystarczalo na oplaty i jedzenie niestety rachunki w gore i sobie nie radzil postanowilam wziac go razem z dzieckiem i dziewczyna do nas do domu ze mamy wlasna dzialalnosc chcialam zeby pracowal z nami pod opieka mojego narzeczonego ... jednak mojemu zaczelo wszytsko przeszkadzac2 ze dom Brudny ze maly wszytsko dotyka i psuje ze to ze tam to ciagle marudzi i atmosfera w domu byla straszna byl taki wredny dla nas ze nie szlo wytrzymac az doszlo do takiej sytuacje ze kazal im sie wyniesc wiec byla klotnia i ja sie wstawilam za moim bratem i skoro on nie szanuje mojego brata i Jego rodzinki to z takim chujem zyc nie bede .. i poszlam razem z nimi

Gość gość
I serce mi peka ze osoba ktora mnie niby tak kochan wypiela sie na Moja rodzine za nic za to ze maly wszytsko brudzil i przyznam ze ta dziewczyna to chluja ale oni mieli tylko na troche zostac az my im pomozemy stanac na nogi ale nasz zwiazek nie zdal testu i dlatego mi peka serce ze dla faceta zrobilam tak wiele a on sie wypial i ponizal Moja rodzine nigdy na to nie pozwole nigdy nikomu!!

Gość gość
Glupia jestes.

Gość gość
ja nie mogę :O nie dziwię się twojemu ex że miał dosyć ja też bym na jego miejscu cię wywaliła po za tym 2 tyś to niemało twój brat mógł żyć skromniej a jego dziewczyna mogłaby pójść do roboty a dzieciak do żłobka czy przedszkola a rodziny w ogóle się nie zatrudnia bo firma się wali

Gość gość
Widze jak bardzo kochacie swoje rodziny szok.. problem w tym ze to on wyszedl z inicjatywa zeby do nas przyszli to om ich zaprosil i to on chcial go w firmie!!

Gość gość
I to nie on mnie wywalil tylko sama odeszlam z wlasnej woli.. co za ludzie