Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaintrygowana własnym biustem

bol piersi w ciazy a przed okresem

Polecane posty

Gość zaintrygowana własnym biustem

Dziewczyny, zauważyłyście różnicę w bólu piersi będącym oznaką ciąży a takim bólem przed okresem?

Gość gość
Na początku nie, ból był identyczny. Ale gdzieś tak w 6 tyg. sutki stały się strasznie wrażliwe, jak nigdy przedtem. Teraz w 20 tyg ból jest dalej taki jak przed okresem, ale piersi są większe

Gość gość
Tak, na początku ciąży bolały bardziej, a potem przestały zupełnie (koło 7-8 tygodnia)

Gość gość
Zanim dowiedziałam się o ciąży ból był identyczny jak przed @, później piersi stały się ciężkie i baaaaaaardzo obolałe, jak nigdy wcześniej, nawet ściągnięcie stanika to był wyczyn :D połowa ciąży już za mną, piersi bolą rzadko, aby sutki są bardzo wrażliwe i jakby.. zdrętwiałe:D

Gość gość
Bolały bardziej w ciąży

Gość gość
też jestem ciekawa

Gość gość
u mnie w dwóch ciążach delikatne mrowienie i bardzo delikatny ból sutków to były pierwsze objawy ciąży...no ale wtedy mnie w ogóle piersi nie bolały w żadnej fazie cyklu. teraz jestem w trzeciej ciąży i piersi nie dały wcześnie o sobie znać :P...teraz mam 6 tc i czasem jakieś mrowienie czuję, ale nie bolą. no ale po drugiej ciąży zmieniło mi się i tuz przed okresem często je czułam, nie jakiś mocny ból...