Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem bezradna :((

Polecane posty

Gość gość

Witam. Moja kotka 2 dni temu urodziła 4 kociaczki,niestety porzuciła je. Kotki były zmarznięte i chyba wcześniaki. Próbowałam kotkę dopuszczać do maleństw,ale ona szybko zmykała. Postanowiłam,ze ja je wychowam,wyczytałam,ze nalezy je ogrzewać bo jest to bardzo wazne,tak tez robiłam,jednak kotki cały czas były zimne. Próbowałam karmić je kozim mlekiem ze strzykawki,gdyż kotki nie potrafią jeść z butelki,ale nie potrafiłam sobie poradzić,gdyz kotki nie potrafią jesc..wpychałam im na siłę mleczko do pyszczka..Dzisisiaj jeden kotem zdechł i zauważyłam,ze z kolejnym też nie jest dobrze :( Czuję się bezradna,nie mogę pomóc tym maleństwom. Nawet nie wiem co im jest,są coraz słabsze i takie bezbronne :(((((

Gość gość
idz z nimi do weterynarza on cos poradzi

Gość gość
Nie mam takiej możliwości. Wydaje mi się,ze są one po prostu chore. Nawet jak na siłe przystawiałam kotkę do maleństw,to one nie próbowały nawet ssać jej..

Gość gość
Na co czekasz?? Na smierc drugiego?? Idz do weterynarza biegiem, przeciez nie mozna na sile karmic i to jeszcze krowim mlekiem.

Gość gość
Nie karmiłam ich krowim mlekiem,gdyż jest to niebezpieczne,dla tak małych kotków

Gość gość
weterynarz dal by ci specjalne mleko w proszku dla kociakow , powinnas juz dawno pojsc do weta a nie czekasz az inne zdechna

Gość gość
No pewnie tak,ale co z tego kiedy one nie chca jesc? Jak nawet zamocze im pyszczek,to one nie mają odruchu jedzenia,tak jakby nie chciały albo nie czuły :(

Gość gość
glupia jakas jestes jak nie rozumiesz co sie do ciebie pisze