Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lakis1

Bardzo prosze o pomoc!

Polecane posty

Gość Lakis1

Witam, mam 19 lat I mam pewien problem Moje cykle miesiaczkowe trwają zazwyczaj 32 dni. W ostatnim miesiacu cykl wydłużył mi się do 35 dni. Zawsze tydzień przed każdym okresem, bola mnie piersi Nie było miesiąca w ktorym bym tego nie odczuwala. Niestety tym razem jest inaczej. Zostało mi 2 dni do okresu, a piersi nie bola nic a nic. Co jeszcZe mnie zastanawia w tym cyklu nie miałam w ogóle sluzu. Zawsze on występuje, tym razem nic. Cały cykl sucho. Jedyne co odczuwałam to przez kilka ostatnich dni delikatny bol w dole brzucha, takie ciagniecie... Ale już przeszło. Zastanawia mnie o co chodzi i czym może być to spowodowane. W tym cyklu wspolzylam z chłopakiem 3 razy, ale za każdym razem zabezpieczalismy się prezerwatywa, i nigdy nie było niczego nie pokojacego. Bardzo proszę o pomoc. Trochę się martwię.

Gość gość
ktos ma ci pomoc na forum , niby jak ? powinnas isc do ginekologa

Jak Ci się okres będzie tydzień spóźniał to dopiero zacznij się zastanawiać i ewentualnie możesz dla pewności siknąć na test, teraz jeszcze nic takiego się nie dzieje. Jesteś młoda, pojawienie się nowych reakcji przed miesiączką jest naturalne, nie zawsze okres wygląda tak samo. Ja jestem starsza od Ciebie i np na ogół mam tak samo, ale od jakiegoś roku dzień przed okresem zdarza mi się totalna rozwałka psychiczna, histeryczny płacz i lęk. Nie zawsze, ale bywa. I też ie każdy okres wyglądał tak samo w przeszłości. Możesz mieć różne cykle, to od wielu rzeczy zależy, skoro się zabezpieczaliście i tak mało było stosunków to uważam, że nie ma się czym przejmować.