Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja corka nie chlujnie pisze 2 klasa

Polecane posty

Gość gość

Nie estetycznie.siedze z nia , ucze ładnie pisac a i tak nie widac efektu. czy to normalnie u takich dzieci. ma 7 . 5 roku.?

Gość gość
Normalne, ma to po mamie, nie przejmuj się, ty od tego nie umarłaś to i małej nic nie będzie.

Gość gość
prosze sie odniesc do tematu ,dobrze?

Gość gość
Po sobie pisma nie ma, po rodzicach :P Daj spokój, ja zmieniałam styl pisma przez całą edukacje z 20 razy, to mi sie literka spodobała pisania w inny sposób, bo nie było czasu na ładne pisanie to trzeba było bazgrolić. Dopóki nauczyciele ją rozczytują to nie ma problemu.

Gość gość
a czego się spodziewać po dziecku analfabetki :o

Gość gość
nie ma słowa "chlujnie"

Gość gość
Autorka nieodpowiednio używa znaków interpunkcyjnych, nie stosuje dużych liter, nie potrafi poprawnie zapisać wieku w liczbach, nie stosuje polskich znaków diaktrycznych, w nieodpowiedni sposób łączy przysłówek z przeczeniem. Czy to normalne u takich kobiet ok. trzydziestki?

Gość gość
Ale zapewne "pisze z telefonu", jak zgaduję. Nie martw się autorko, córka jak dorośnie zapewne też ręcznie nie będzie pisać, a znajomość poprawnej polszczyzny tak zanika że na takie błędy jak u ciebie nikt nie zwróci uwagi. Problem NIE CHLUJNEGO pisma nie będzie miał racji bytu.

Gość gość
nie moge pisac inaczej bo mi nie pojdzie. wyskakuje jako spam. dlatego nie uzywam polskich znakow.

Gość gość
niestarannie brzydko

Nie każde dziecko ma tendencje do ładnego pisania. Pismo wyrabia się latami tak naprawde a jakieś karcenie to pomyłka. Są dzieci które ładniej piszą - są też takie które brzydziej - nikt od tego nie umarł jeszcze. Nie powinnaś tego rozkminiac i piętnowiać dziecka.

Gość gość
gość dziś nie moge pisac inaczej bo mi nie pojdzie. wyskakuje jako spam. dlatego nie uzywam polskich znakow. x Ale robisz błędy ort. i interpunkcyjne, a zdanie zaczynasz z małej litery.

Gość gość
Że takie tępe dzidy się rozmnażaja :O

Gość gość
Ja całe życie brzydko piszę, na wszystkich opisowych świadectwach mam napisane, że niestarannie prowadzę zeszyt.

Gość gość
ja autorka. bo mi sie nie chce wciskac za kazdym razem capslocka. a jak juz pisalam wczoraj nie uzywam poslkich znakow bo wyskakuje mi jako spam. a bledow ortograficznych nie robie. w normalnym zyciu po zatym potrafie pisac bez bledow ale tyutaj po co. to tylko forum. a to gdzies dlaej nie idzie. to nie temat no poprawnej pisowni. wszystkie takie madre a jak nieraz ogladam MATRURA TO BZDURA to ludzie to tepaki. a ja duzo wiem.