Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moja chwila

Bajki dla dorosłych

Polecane posty

Cześć bledny.Nie udawaj, że mozolnej pracy przy wypieku kołaczy nie zauważyłeś.Chlebem bym tego nie nazwała, ale nocka była spełniona.:-D W Bieszczadach nie byłam to nie wiem.

Gość gość
Się dołączę do Midjak rzep, ale nie powiem do czego. :D

a ty masz inu jakieś uprawnienia do obsługi linii produkcyjnej? myślałam, że masz tylko prawo jazdy na tramwaje i motor :) znaczy haju, rano będą świeże bułeczki? o ile inu czegoś nie sknoci 😴

No nie bardzo fri z tymi bułeczkami.Zakalce sadzi mimo tak intensywnej pracy, ale nie wolno się śmiać więc wrócę do Chwili dedykacji.

Znowu nie wolno się śmiać? :O Ale jak tu się nie śmiać, gdy brzuch boli po zakalcu? Hę? :D Myślę, że In nie może robić ciasta, niech wyciska rowki, żeby bułeczka wyglądała jak duupcia, taka seksowna ;)

to już tu wszędzie zrobili zakaz śmiechu i żartów? :O klęska :O tragedia:O .. nie będę się śmiała. mogę zjeść zakalca. a co mi tam... ziarno, woda, drożdże nie powinny mi zaszkodzić, wręcz przeciwnie.. mają odkażajacą moc ;)

Gość gość
Free, ja mam od tutejszej redaktorkizezwolenie na jazdę wszystkimi po wszystkimznaczy po każdymna pewno nie piszcie na pomarańczowobo z fajnych bułek tęgi chóój będzievide Mid. 😴

Chyba wszędzie :O Zaśmiejesz się i całe życie Twoje wkleją, nawet to pozagrobowe. I wszystkie myśli jakie masz, a nawet nie wiesz , że je masz 😭 A to już niebezpieczne! Bo wiesz Fri myśli się ma różne... Można pójść za to siedzieć.

Co Ty In wypisujesz? To już rób lepiej te rurki z kremem, niż bułki z zakalcem :P Pokaż to pozwolenie, które sam sobie nadałeś? :O

Gość gość
A co?to też źle, że lubię jej piegii czasem farbowane rzęsyzezwolenie jeszcze obejmuje latanie na motylachnawet w deszczu. :p👄😴

za myśli jeszcze nikt nikogo nie posadził. jestem tego żywotnym przykładem 😴 jak tylko przeczytałam post ina, od razu pomyślałam, co mu zrobię, jak się po mnie przejedzie.. i nic. czekam.. nic. kompletnie nic się nie dzieje. znaczy, myśleć można ;) gorzej ze śmiechem :O tu niestety jawi się poważny problem międzyludzkiego niezrozumienia.. w dzisiejszych czasach lepiej być nadętym jak ropuch. człowiek-ropuch - wiecznie niezadowolony, pozbawiony humoru ważniak. ostatnio widziany w kawiarni (patrz: don pedro caramba-szpieg z krainy deszczowcow) ;)

Ja się nie zdążę nigdy zapytać o pozwolenie.Przepraszam. Inu masz jedno jądro czy jeszcze dwa?:-D

Gość gość
Chwilo rozświetlasz mój dzień;)

Gość Przeciąąąąągły pieeeeerd
:O

Gość gość
ktoś coś?

Gość gość
Cześć Awaria 🖐️

Gość gość
Dobra a teraz w*********j z forum łapko bo i tak nie poczytasz nawet.

Gość gość
Hajabuza na tym temacie hejtowała nawet "swoich", by podgrzać atmosferę: gość 2016.09.07 Co slychac w milych okolicznosciach przyrody bez gesi? Nacpany beklot kleci wiersze? Infantylna odpowiada miloscia natchniona? Wulgarna obwoch*je organoleptycznie ci=pa?smiech.gif

Gość gość
Ciotki spiertajcie!

Gość gość
To haja.

Gość gość
to nie Haja:p