Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie umiem umyc podlogi mopem xD

Polecane posty

Gość gość

Jak to robicie mopem, zeby bylo czysto? XD XD Dla mnie to on tylko rozwleka wlosy (co wypadly z glowy) i brudy, ktore w nim sa. A wspollokator, majac ten sam sprzet do dyspozycji, myje tak, ze jest blysk, normalnie szok. Nie spytam go, jak to robi, bo nie chce, zeby ktos wiedzial, ze w porzadkach jestem tak niedorozwinieta jak jest naprawde:-P pomozcie prosze:p

Gość gość
Jeszcze taka szmata do podlogi,to bym potrafila zrobic, zeby bylo czysto. Ale mopem? To dla mnie niepojete. No chyba ze on macha tymi rekami z kijem w nieskonczonosc, az pozgarnia te wszystkie brudy. Ale to przeciez czlowiek wiecej sie zmacha, niz to potrzebne. Przeciez juz mniej energii pojdzie uzyc szmate. Czemu mopy maja w ogole racje bytu na taka skale? Czy cos robie zle?

Gość gość
Ej, to powazna sprawa, nie zostawiajcievmnie z tym samej:p

Gość gość
nie wpadlas na pomysl zeby przed mopowaniem podloge odkurzyc/zamiesc? A mopa po prostu porzadnie wyplukac/kupic nowa koncowke? Albo kup sobie plaskiego mopa zamiast sznurkowego.

Gość gość
Zamiast sznurkowego kup sobie paski z mikrofibry albo tzw. sukieneczke a będziesz śmigać jeszcze lepiej niż kolega;)

Gość gość
Dziękuję za odpowiedzi:) 2016.09.06 : nie wpadłam, bo ten mop jest tak syfiasto brudny, że mnie od niego odrzuciło:P

Też nie umiem mopem. Dla mnie to beznadziejny wynalazek, może jakimiś porządnymi da się normalnie podłogę umyć ale tymi tanimi sklepowymi nie, bo trzeba i tak potem ręcznie poprawiać. Już lepsze są takie prostokątne płaskie, chciałabym mieć takiego mopa.