Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci źle traktujący żony

Polecane posty

Gość gość

nie mam męża i chyba raczej nie zamierzam mieć tyle facetów w necie pisze że kobiety są złe że księżniczki wykorzystują ich a prawda jest inna to kobiety padają ofiarą mężczyzn tyle żyję już na tym świecie może dla niektórych to niedużo mam 25lat i uważam że trochę wiem o świecie słyszy się wiele historii o rodzinie znajomych w większości ofiarą jest kobieta a nie mężczyzna szczerze powiedziawszy znam tylko dwa przypadki w których mężczyzna przez kobietę został skrzywdzony piszę bo naszła mnie refleksja po wspomnieniach z wakacji byłam w małej wiosce nad polskim morzem i widziałam co nieco a najbardziej mnie ubodła wielokrotnie widziana pewna scena kobieta uwalona torbichami biegnie z dziećmi za swoim mężem który nic nie niesie no ludzie co z tymi chłopami jest nie tak? przecież parasol leżaki ważą taka chuda mała kobietka ma trudności w przytaszczeniu tego na plaże a jeszcze pilnuje dzieci a facet idzie jak pan świata i drze jeszcze mordę na żonę po za tym rzadko się widzi aby ojciec zajmował się swoimi dziećmi dla mnie to masakra jakaś :O

Gość gość
faceci to świnie