Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój syn korzysta z usług prostutek

Polecane posty

Gość gość

Witam niedawno znalazłam u mojego 23 letniego syna wizytówke agencji towarzyskiej. Odrazu obużona spytałam co to jest on powiedział że gdzieś to znalazł i zapomniał wyżucić nic się nie dowiedziałam z rozmowy. Ale postanowiłam przeprowadzić śledztwo i curka zobaczyła kiedyś jak z tamtątym wychodzi i zrobiła zdjęcie . Kiedy pokazałam mu zdjęcie powiedział że chodzi tam regularnie od ok. 2 lat i zaczołem mi tłumaczyć dlaczego tak jest. Nigdy nie miał dziewczyny anie przyjaciół a tak chociaż przez chwile może dostać od kogoś trochę czułości porozmawiać wiem że je to nic nie obchodzi i maja go gdzieś ale muwi że to mu pomaga (przed tym syn miewał głębokie stany depresyjne i napady szału (typu rzucanie laptopem telefonem komórkowym ) jakieś 2 lata temu one ustały nie wiedziałam dlaczego ). Powiedział że nie mógł się pogodzić z tym że nigdy nie będzie miał dziewczyny i do końca życia zostanie prawiczkiem. Teraz sama nie wiem co o tym myśleć co powinnam zrobić jako matka zaakceptować to ????

Gość gość
Z powodu Twojej niezdolności do posługiwania się językiem polskim nie odpowiem na Twoje pytanie.