Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawikzewsi

ankieta "to coś"

Polecane posty

Gość prawikzewsi

1 czy facet który nie ma tego czegoś może wzbudzić twoje pożądanie 2 czy może być tak że facet ma to coś a nie pociąga Cię fizycznie 3 ilu znacie facetów którzy mają to coś 4 czy może być tak że długo znacie faceta i dopiero po jakimś czasie okazuje się że ma te coś 5 inne uwagi w temacie

Gość gość
Ja znam tylko jednego takiego i jest idealny pod kazdym względem.Ma to coś w swoim wnętrzu..i w wyglądzie..w sposobie bycia..i wyrażania.Cholernie mi się podoba całosciowo.Ma coś jeszcze czego nie umiem nazwać..coś bardzo bliskiego i znajomego.

Gość gość
1. Nie ale glebsze uczucia rodza sie pozniej jak kogos poznasz, wtedy to nie tylko pozadanie 2. Nie, jak kogos akceptuje to w calosci 4. Tak

Gość gość
1. Nie 2. Nie. To wlasnie "to cos" pociaga fizycznie. 3. Kilku 4. Nie, nie i jeszcze raz NIE.

Gość gość
1. Nie 2. Nie 3. mój obecny :D i nie rozglądam się za innymi. 4. Raczej nie, to od razu się czuje. Po czasie można poznać osobowość i zdecydować, czy chce się coś więcej. Ale "to coś" to taki jakby pociąg fizyczny, bardzo duża chemia między ludźmi. Tak intensywna, że ma się ochotę kogoś poznać i ma się poczucie, że znało się tę osobę od dawna, że nadajemy na tych samych falach. Często jedno spojrzenie lub uśmiech wystarczy. A jak do kogoś nic nie czuję od początku, to raczej potem niezbyt. No ok, można na siłę stworzyć związek, mówi się, że po czasie przychodzi miłość, ale przerabiałam już w życiu obie sytuacje i związek "po czasie", uczucie po lepszym poznaniu nie umywało się do tego czegoś od pierwszego wejrzenia