Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem ze staruchami

Polecane posty

Gość gość

hej, mam problem ze staruchami w komunikacji miejskiej (inaczej ich nie mogę nazwać). chodzi mi o te stare torby, które żądają/rozkazują/ domagają się ustąpienia im akurat przez nie upatrzonego miejsca w autobusie - mimo, że pełno dookoła wolnych miejsc. kilka razy mnie obraził, groziły oraz biły (serio). niestety w naszym społeczeńśtwie wygląda to tak, że roszczeniowy staruch może cię bić obrażać i nikt mu nie zwórci uwago, ani nie stanie w obronie ofiary. natomiast gdy osoba atakowana odda staruchowi tym samym, to są reakcje oburzenia.jak sobie z tym radzicie?

Gość gość
też byłam świadkiem jak pani starsza zaczęła wykrzykiwać do nas /byłam w pobliżu/,wszyscy zamarli,tymczasem ja podniesionym głosem przywołałam ja do prządku-proszę sobie pokrzykiwać na swoich domowników a nie na nas, i następnym razem nie wychodzić z domu z taką gębą,skoro nie umie zachować się w publicznym miejscu.Zaskoczyłam babsztyla.Umilkła. Autorko,tylko jej bronią!Inaczej niczego nie zrozumie.

Gość gość
Staruchy w pl to koszmar

Gość gość
Jestes chamem i prostakiem. Skoro bylo tak duzo miejsc w autobusie, to masz wystarczajaco duzo sil, zeby wstac i zmienic miejsce, a starsza osoba niekoniecznie. Miejsca dla niepelnosprawnych osob czesto sa bardziej przestronne niz zwykle, bo ludzie maja klopot z nogami, z poruszaniem sie, itd. Co za cham, brak wychowania i elementarnych umiejetnosci zycia w spoleczenstwie. Matka cie nie nauczyla, wychowales sie z pingwinami czy ze swiniami, ze zachowujesz sie jak wieprz?!

Gość gość
Ocho, staruszka pobiła młodego faceta. No, to jest news do wiadomości. ooo Ciekawe ile masz lat, ze nie podniosłeś tłustego duppska, żeby zrobić miejsce osobie, która ledwo stoi.

Gość gość
Niektorzy pochodzą z jakichś zapadlych przysiołków, cale życie spędzili z krowami, świniami, kozami i gęśmi, wiec nie ogarniają na czym polega życie w mieście ani co to dobre wychowanie. Ale wiocha! Potem takie prostaki wyjeżdżają za granice i robią opinie Polakom. Szczaja w bramach, sraja w krzakach, plują, pija, klną, w autobusie nie umieją sie zachować. Co za wieśniak.

Gość gość
ledwo stoi :D:D dobre ,a jak tylko widzi wolne miejsce to zasuwa jkby właśnie dwie kreski wąchnęła,a na przystanku toto ledwo zipie,a okładac młodego to ma siłe.

Gość gość
Autor: weź sie nie kompromituj bardziej niż już się skompromitowałeś. Dno.