Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gość5657

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość gość
Podobno to jakaś wada

Gość gość
A ile masz lat? Piersi się zmieniają . Mnie chłopak pięści i długo masuje i ssie jest to przyjemne i podniecające do tego się robią jędrne.

Gość gość
Miałam koleżankę która miała mocno odstające sutki i miała problem z poznaniem chłopaka. Dopiero gdy jej nakładam do głowy że licz się ujmujące usposobienie czyli uśmiech na twarzy od razu poderwała wspaniałego chłopaka. Wiec się ogarnij i otwórz się na innych. A faktem jest że masaż pomaga piersiom. Mąż po porodach mnie masował i mam jędrne. Nie chwaląc się też obecny jest przy badaniach i nieoceniona obecność przy porodzie. Obok na sali słyszałam jak szkolili rodzącą. Ja miałam szacunek dzięki obecności męża.

Gość gość
Miałam tak samo. Jak mi ciepło to były wklęsłe, a jak było zimno lub sie podniecilam to "wychodzily". Wspomnę ze mam 2 dzieci i mi nie przeszkadzalo to podczas karmienia. Teraz nieco wystaja ale nie zawsze.

Gość gość
Mi by to raczej nie przeszkadzało choć nie mam pojęcia jak to wygląda

Gość gość
Dziewczyny liczy się wasz charakter i uczucie do chłopaka. A czy małe czy duże piersi lub sutki wklesłe czy odstające. Liczy się miła ciepła twarz i uśmiech.

Ale co ma poznanie faceta do sutków...jezu. Jeśli masz wklęsłe sutki do środka to jest to wada która powinno sie jak najwczeniej skorygowac - udac sie do lekarza rodzinnego i on cie pokieruje - bo mozesz miec w przyszłosci problem chociazby z karmieniem. Ja na poczatku miałam wklęsłe jednak to było jak mialam z 14lat...potem zaczeły same wychodzic ale gdyby sie tak nie stało to koniecna wizyta u specjality.

Gość gość
Niczym się nie przejmuj. Też tak miałam dopóki nie zaczęłam karmić.

Gość gość
A ja nie mam pochwy wklęsłej, tylko wystającą. Lubię ją sobie głaskać. Także jajniki zamiast gdzieś w środku, to mam wywalone na wierzch, w takiej torbie.

Gość gość654321
Osobiście wolę sterczące sutki u kobiet. Można wtedy zawiesić na nich płaszcz lub kiełbasę do obsuszenia.